Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Vibeke Martinsen: Drageskolen

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Pernille H. Jensen, Vibeke MartinsenUdskriv anmeldelsen • 24. januar, 2010

Det er ikke nemt at være ny på skolen

Evas drøm er gået i opfyldelse. Hun er er optaget på Drageskolen. Det hele er så spændende, og hun kan ikke vente med at komme i gang. Men hun kommer dårligt fra start. Jasmin er hendes værelseskammerat. Og de er bestemt ikke bedste venner. Så er uniformen for lille. Karlo, skolens strenge lærer giver hende en eftersidning, som består i at muge ud i dragestalden til langt ud på natten. Det er lige ved at tage pippet fra Eva. Måske skulle hun bare tage hjem?!

Jeg når lige at trykke send, da det går op for mig, at der er blevet helt stille i klassen. Jeg ser op. Karlo står lige foran mig.
“Nå, så an har travlt med at smeé?” Hans blik er koldt. “Aflever!”
“Hva?”
“Mobilen. Aflever! NU!”
Det suser for mine ører. Mobilen er min eneste kontakt til verden uden for skolen. Han har ingen ret til at tage den. Jeg fumler med den. Men før jeg når at tænke over det har han snuppet den ud af hånden på mig.
“Du får en eftersidning. SÅ kan du måske lære at komme til tiden. Og ikke bruge timerne til at smsé til moar!”

Drageskolen fortsætter, hvor Drageprøven sluttede. Jeg syntes faktisk, at denne bog er bedre. Forfatteren er nu helt inde i universet, og det gør det nemmere for læseren at tro på det. I denne bog kan man mærke Evas usikkerhed. Og man lider med hende, når hun muger ud. Man kan næste lugte dragelorten. Ad!

Jeg venter spændt på bog nr. tre i Dragernes beskytter.

Drageskolen er bog nr. 2 i Zoom Ind Fantasy-serien Dragernes beskytter.
Vibeke Martinsen har gået på Forfatterskolen for børnelitteratur og de farverige illustrationer er af Pernille H. Jensen.

Vibeke Martinsen: Drageskolen (Dragernes beskytter; 2)Illustrationer af Pernille H. Jensen. Forum, 2009. -80 sider. Pris 149,95 kr.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (7 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. hvor meget koster bogen?
    og hvis den koster 150 kan jeg så ikke få den på tilbud:-)