Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Tim Bowler: Spil død & Jaget

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Tim BowlerUdskriv anmeldelsen • 26. juli, 2009

spildoedBlade er hjemløs og jaget. Efter han overværer et mord, slår han sig sammen med pigen Becky og hendes datter Jazz. Men kan de tre undslippe forfølgeren, og kan Blade overhovedet stole på Becky?

Blade lever på gaden og har været på flugt længe, men nu indhenter fortiden ham, og det ender med mord.
Så Blade må kæmpe for livet, og snart bliver tingene mere besværlige. Han får nemlig følgeskab af Becky og hendes datter Jazz, nu må han sørge for de alle overlever.
Men det er ikke nemt, når de jages af politiet, pigebander og mystiske mænd der
myrder løs.

Blade er en meget barsk og utroligt spændende fortælling. Hovedpersonen har været på flugt længe, og det mærkes på hans opførsel. Han er rå, stoler kun på sig selv og har udviklet et utroligt overlevelsesinstinkt.
Alligevel lader han sin sårbarhed og følsomhed skinne igennem af og til. Det gør ham til en rund person, som man gerne føler for og med.

Bogen holder et hæsblæsende tempo fra først til sidst, og man sidder på kanten af  stolen.
jagetStilen er et kapitel for sig. Blade taler nemlig direkte til læseren, og han er
bestemt ikke tilfreds med at blive kikket over skulderen. Det undlader han ikke at gøre opmærksom på. Stilen kunne være en katastrofe, men i dette tilfælde virker det ikke bare godt, men suverænt!
Man føler sig næsten som en del af historien selv og er konstant bange for opdagelse i Blades mørke og paranoide verden.

Der er mange mysterier om Blade. Hvor kommer han fra, og hvorfor bliver han forfulgt? Men det største spørgsmål er nok. Hvordan er han blevet så god til at slås med kniv?

Det andet bind i serien, Jaget, slutter med en rigtigt cliffhanger, og personligt kan  jeg næsten ikke vente, til næste bog kommer.
Jeg må bare løse mysteriet om Blade, hvis altså han vil lade mig gøre det

Tim Bowler: Spil død & Jaget (Blade 1 + 2). Høst, 2009, 128 sider pr. bog.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. […] blev i slutningen af Jaget såret og nu vågner han op på hospitalet. Men han får ikke meget tid til at komme sig. Snart […]