Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Pat Moon: Nallerne væk igen

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Pat MoonUdskriv anmeldelsen • 18. november, 2007

Pat Moon: Nallerne væk igenEt dødsfald, en mystisk mand på motorcykel og en hotline for teenagere. Finchs dagbog er fyldt med hemmeligheder.

Bogen er en fortsættelse af Nallerne væk. Der sker stadig meget i Finchs festlige liv. Hun starter på den nye skole og må finde nye venner, hvilket er svært og ikke sker uden misforståelser og sårede følelser. Det bliver ikke bedre, da hende bedste ven i verden dør. Det er naturligvis en risiko, når ens bedste ven er en kanin, men heldigvis kan marsvinet Twinkle hjælpe lidt på Finches savn.
Plageånden fra første bind, Actionman Ian er flyttet ind i huset, men det er ok for Finch har opdaget, at han faktisk er fin nok. Alt er endelig ved at være normalt bortset fra bedstemor Nolly, som pludselig opfører sig sært og forsvinder om natten.

Så er der jo det med drengene, de fylder nemlig også en del i Finches dagbog. For det er dejligt at være sammen med dejlige Jay, som måske er Finchs kæreste. Men drenge er ikke alt, for det er også skønt at holde pyjamasfester og lave girlpower superhelte outfits sammen med veninderne.

Det er ganske underholdende, når Finch skriver i sin dagbog. Stilen er engelsk og hyggelig og Finch er sød og morsom. Nallerne væk igen er en fornøjelig oplevelse for piger fra 9 år.

Pat Moon: Nallerne væk igen. Ill. Sarah Naylor. Oversat af Vibeke Sandberg. Gyldendal, 2007
Forside: Sarah Naylor

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (8 stemmer)
Loading...

12 kommentarer »

 1. HVORFOR FINDES DER IKKE EN 3’er??????????

 2. Den er pisse god, og venter bare på en 3ér

 3. det er den bedste bog jeg har læst nogen sinde… håber virkelig at der kommer mange flere af de bøger… hun er en vildt god forfatter…!!!

 4. der er en 3’er på engelsk, så mon ikke den også kommer på dansk? 😀 det må vi da håbe.. 🙂 jeg har 1’eren på dansk og 1,2 og 3 på engelsk.. jeg synes hun skriver rigtig godt, og bogen viser hvordan mange teenager har det i de svære år.. Og hun formår at formidle bøgerne perfekt! 😉

 5. Den er møg gød, og glæder mig til treeren på dansk. Har læst etteren og toeren på 1 uge!
  Den er nem og god.

 6. *God

 7. ‘jj harr kun læst ettern, fordi vi skulle læse den i skolen hehhe .
  Så nu VIL jeg bare læse 2&3 WEEEEEEEEEEEE glæder miiig man

 8. ej den første er så god så nu vil jeg igang med toéren glæder migh<3

  -liA 13 (om 3 måneder)

 9. Hej…

  Var bare HEEElt vild med 1eren og 2eren. Håber virkelig 3 kommer på dansk men ellers kan man jo også bare læse den på engelsk:)

  Alle mine veninder elsker ogse bøgerne om Finch og jeg fandt heldigvis 2eren først så de måtte vente til jeg var færdig med den:)

  Læste 1eren og 2eren på en halv dag per stk.

 10. heeey jeg elsker bare de bøger de er vildt gode… har kun læst 1 og2. men er der en 3?? hvis der er så glæder jeg mig til at læse den. bogen er så virkelig fordi den handler om en pige der er blevet teenager og alt det der med kærester og veninder, det er noget mange vil oplever…
  altså af pigern:):) det er en super god bog

 11. helt vildt god glæder mig til 3 kommer til danmark

 12. Jeg har bare været helt skudt i de her bind! 😀
  Som Finch bliver beksrevet er jeg ret identisk med hende.
  Gid hun fandtes i virkeligheden, så ville vi sikkert være rigtig gode veninder! (;
  – Glæder mig til 3’eren.
  //Amanda//