Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Morten Dürr: Erik maler hunden blå

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Mads Berg, Morten DürrUdskriv anmeldelsen • 11. marts, 2008

Morten Dürr: Erik maler hunden blåBilledbog med mange farver og drengestreger.

Først maler Erik sin hund blå. Det bliver en stor attraktion, men der bliver også en farlig ballade. Så maler han sig selv blå – så bliver der endnu mere ballade. Selv om folk, selv fra tv, kommer rendende for at se, så synes Eriks forældre at både hund og dreng skal vaskes henholdsvis hunde- og menneskefarvede igen.Hunden overtales let til et bad med en hundekiks. Erik vil også have en hundekiks, men der sætter Eriks forældre grænsen – i hvert fald i et stykke tid.

Erik maler hunden blå er en frisk og dejlig billedbog med plads til ballade og ikke-perfekt adfærd. Skulle man udtrække en lære, så kunne den være, at forældre og børn er nogenlunde lige gode om at være åndsvage fra tid til anden og/eller at drengestreger, der kan få verden på den anden ende, faktisk kan være en god ting.

Morten Dürr: Erik maler hunden blå ; tegninger af Mads Berg ; redaktør: Julie Rotne. – Kbh. : Carlsen, 2007. – [32] sider : alle ill. i farver . -Pris: kr. 229,50

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Én kommentar »

  1. Tak for den gode anmeldelse. Jeg kan nu fortælle, at bogen fra og med maj 2008 kan fås til den langt mere menneskelige pris af 70 kroner.

    Bedste hilsner, Morten Dürr