Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kate Brian: Usårlig

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Kate BrianUdskriv anmeldelsen • 6. oktober, 2009

Kate Brian: UsårligDramaet fortsætter på kostskolen.

Reed er stadig i chock over kæresten Thomas død. Eller ekskæresten. For han slog jo op i det der brev, som hun ikke har vist til politiet. Det brev hvor han fortæller, at han tager på afvænning.

Det hele føles så uvirkeligt, og for Reed er det bare et spørgsmål om at kommen gennem dagene. Veninderne gør alt for at opmuntre hende. Men den eneste der rigtig kan få hende til at smile, er Thomas´ bedste ven Josh. Thanksgiving nærmer sig. Reed og Josh er alene på campus. De bliver tvunget til at se følelserne i øjnene, og det bliver nogle hede dage.
Billings-pigerne ikke så vilde med Reeds nye kæreste. Og snart ser det ud som om Josh er hovedmistænkt i sagen om mordet på Thomas.

Tredie bog om livet på Easton er lige så spændende som de to første i serien. Der sker noget det meste af tiden, og det er alt sammen så velskrevet at man har sin egen indre film kørende, imens man læser.
Private-serien er kort sagt ren underholdning! Det er ikke det værste efter en lang dag. Så smid dig endnu engang i sofaen, træk tæppet godt omkring dig og følg med på livet på Easton…

Husk at læse de første to bøger i serien: Private og Lukket fest.

Private-bøgerne har inspireret til en tv-serie af samme navn.

Kate Brian: Usårlig, (Private; 3) Oversat af Helle Schou Kristiansen. Carlsen 2009. – 199 sider. Kr. 99,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer)
Loading...

2 kommentarer »

 1. Uh, av! Jeg har ikke læst ovenstående anmeldelse, da jeg er i gang med 1. bog i serien “PRIVATE”, men mine øjne ramte lige første linje hvor der står at Thomas dør. Surt at læse, når man kun er nået til dér hvor Reed lige har mødt Thomas. 🙁

  Men bortset fra dét. For pokker hvor hun skriver godt Kate Brian – alle pigernes psykologiske spil og forskellige personligheder er så præcise, virkelige og morsomme. Fed, fed serie!

  Mvh Peter

 2. Awwwww, baby!. God bog, i mean it.
  – Den vækker følelser og minder.
  Jeg kan sammenlige min hverdag med bogen Usårlig
  fx at sige, Orh, det kender jeg til.
  Ahahaha, jeg sej. 8)