Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cecilie Olrik: Bidt i Bulgarien

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Cecilie OlrikUdskriv anmeldelsen • 1. oktober, 2008

Caroline tager til Bulgarien i håb om at få en hyggelig ferie med masser af sol, strand og afslapning. Men ferien ender med at blive en skræmmende kamp for at holde sig i live, da det viser sig, at noget er helt galt i Sunny Beach.

13-årige Caroline er lykkelig, da hun finder ud af, at hendes mors kæreste Phillip har købt en billig afbudsrejse, så de alle tre skal af sted til Bulgarien. I al hast skynder de sig af sted, før de når så meget som en sende en sms til deres venner og familie, og sætter sig på flyet med en god fornemmelse af, at de nok skal få en hyggelig ferie. Men meget ændrer sig da Caroline ved sit sæde finder en tætskrevet blok, som tilsyneladende tilhører en dansk dreng. Det viser sig hurtigt, at Caroline har fået fat i en advarsel, der indgående beder hende om at passe på og holde sig væk fra hotel Bran Castle. Hotellet rummer nemlig en dyb, skræmmende hemmelighed, som ingen kan slippe levende fra at afsløre.

Bidt i Bulgarien er letlæst og er ren underholdning. Personerne er lidt flade og reagerer ikke altid helt logisk, deres situation taget i betragtning.
Der er action og spænding fra først til sidst og både sprog og handling er meget enkel og forståelig. Historien både underholde drenge og piger, for der er både masser af gys og kærlighed. Alle disse ting gør derfor “Bidt i Bulgarien” til en rigtig god bog, som holder en underholdt hele vejen igennem.

Kort sagt er du til spænding og gys er Bidt i Bulgarien måske noget for dig.

Cecilie Olrik: Bidt i Bulgarien. – 1. udgave, 1. oplag. – [Kbh.] : Gyldendal, 2008. – 170 sider. – Pris: kr. 229,00

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (9 stemmer)
Loading...

14 kommentarer »

 1. Hej
  Jeg ville bare sige, at jeg også har læst den og jeg synes det er den bedste gyser jeg har læst. (og jeg har sådan læst medium meget). Jeg synes også Gravhøjens Hemmelighed var ret god – og så læste jeg også den, der hedder Min Bedste Veninde – den var vildt spændende.
  Jeg er ikke enig i det om at personerne er flade – jeg synes det passer godt med alting – og jeg kan også virkelig, virkelig anbefale Bidt i Bulgarien. (og også de andre)

 2. Hej Camilla,
  Tak for kommentaren, det er altid rart at se en rigtig læsehest komme med en velovervejet bemærkning. Hvad angår personerne så må jeg sige, at jeg jo af gode grunde kun kan beskrive min egen oplevelse af bogen. Selvfølgelig vil der altid være nogle, der har haft en anden oplevelse end anmelderen, det kan jo ikke undgås. Men hvis du synes den var god, er det jo bare godt for dig, det hverken kan eller vil jeg forsøge at lave om på med min holdning. 🙂
  Endnu engang tak for din henvendelse.

  Venlig hilsen
  Astrid

 3. hej det er en rigtig dårlig bog jeg fatter ikke at man gider og bruge tid på at skrive sådan nogen bøger

 4. Hej.
  jeg synes at bogen er god, men jeg vil på ingen måder sige at den er uhyggelig.
  Jeg kan godt lide at læse i bøger og jeg vil sige at du er god til at skrive bøger.

 5. Hej Rang,
  Det var da dejligt, at du synes om den, det er altid rart at finde en bog, man rigtig godt kan lide. Men du er godt klar over, at du ikke har kontakt med forfatteren på denne side, ikke? For hvis du gerne vil skrive til Cecilie Olrik selv, kan du jo gå ind på http://www.cecilieolrik.dk/ og kontakte hende derfra. 🙂
  God fornøjelse.

  Venlig hilsen
  Astrid

 6. hej

  jeg har lige læst den og er der en toer

  hilsen trine

 7. Den bog er fantastisk, jeg læste den på under 1 time! DEN VAR FANTASTISK .. Kunne ikke stoppe med at læse .. Helt utrolig (:

 8. Bogen var god nok. Jeg var godt opslugt af den, men jeg lagde mange gange mærke til, at den ikke er skrevet særlig grundigt. (Dvs detaljer. Det er somom den er skrevet i et hastværk)

  Vio

 9. hej jeg ville bare sige at jeg også har læst bogen og den er helt vildt god og jeg syntes i hvert fald ikke at personerne er “flade”

 10. Hey jeg vil sige at bogen er god men det slutter dårligt er det meningen fordi der kommer en toer eller hvad?!?

  Knus Emma<3

 11. Hey jeg vil sige at bogen er god men det slutter dårligt er det meningen fordi der kommer en toer eller hvad?!?

  Knus Emma<3
  yes

 12. heej jeg synes også det er den bedste gyser jeg nogensinde har læst… men vil gerne vide om der er en ”bidt i bulgarien 2” for vil virkelig gerne se hvad der sker med caroline efter hun bliver bidt..:)

 13. Hej!
  jeg synes bogen er super duper god;) den er kort og kontant, der bliver kun nævnt de vigtigste detaljer. hvilket gør efter min mening at bogen er vildt spændende fra start til slut:D men jeg kan ikke se nogen form for gys i den! men en masse spæning* (staves).

 14. Den er fantastisk og 1000 gang fantastisk men den slutter som om at den er i to bind