Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Caroline Ørsum: Siden for evigt

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Caroline ØrsumUdskriv anmeldelsen • 31. marts, 2011

Dansk roman om venskab, kærlighed og kejtet teenageliv.

Når ens 15 års fødselsdag nærmer sig og man hverken har veninder, en kæreste eller bare udsigten til et kys, er man en taber. Sådan føler Cecilie, som er så træt af sit liv, at hun bare har lyst til at forsvinde. I skolen står hun med et ben i hver lejr og alligevel passer hun ikke ind nogle steder. De sportsglade piger keder hende og de smarte, populære men manipulerende tøser kan hun heller ikke kalde sine veninder.
Hendes bedste ven er Mikkel men også deres forhold er lidt anstrengt efter den fest, hvor Cecilie blev lidt for fuld og kom til at kysse ham. Det hele er kompliceret og midt i det hele, dukker Mikkels storebror op og får Cecilies hjerte til at banke.

Romaner om piger, der har problemer med fyre og veninder og ikke føler de har noget til fælles med de andre, er der skrevet mange af. Det er ok, for det bliver aldrig kedeligt at læse om andres liv og kaos og man føler med dem. Siden for evigt hopper ind i den gode ende at ungdomsbøgerne, for Cecilie virker levende og troværdig og man får lyst til at give hende et klem.
Siden for evigt er en helt typisk tøsebog, men også en historie om en mors hemmelighed, savnet af en far og behovet for at finde og kende sine rødder.

Caroline Ørsum: Siden for evigt. Høst & Søn, 2011. – 170 sider

 

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (5 stemmer)
Loading...

3 kommentarer »

  1. Hej Caroline.
    Jeg har læst din bog og den er super god !
    – nu skal jeg lave en Boganmeldelse af den, til skolen og det er straks svære synes jeg.
    Den er rigtig spændene og fangede mig virkelig, men det er svært og lave et resumé af den…

  2. Har læst denne bog, og bliver ked af det, hver gang jeg er nede på biblioteket, fordi jeg ville ønske, jeg ikke havde læst den! Jeg elsker den og an anbefale den til andre! 😀

  3. Ikke så fantastisk, men alligevel er der noget der fanger. Og også fordi nu skal jeg lave en boganmeldese af den, så kommer til at gå meget mere i dybden med den! Men alligevel får den en masse følelser frem, og ting man har prøvet selv før.