Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Camilla Wandahl: Jose

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Camilla WandahlUdskriv anmeldelsen • 4. juli, 2010

Stjernedrømme & veninder

Anden bog i serien om veninderne Ji, Jose, Ane og Tammy, har Jose som hovedperson. Hun savner sin mor, der er rejst til Italien for at blive operasanger. Det er virkelig langt væk. Bare hun kommer hjem og hører Jose synge til forårskoncerten. Men det gør hun garanteret ikke, for der er altid lige en audition mere.

Det er ellers en fed sang, Jose og vennerne har skrevet. Og findes der noget bedre end stå på scenen badet i spotlys? Jose elsker det.

Hun drømmer om at blive sanger. Sådan en rigtig en. Derfor siger hun også ja til at stille op i Stjerneskud sammen med Anes nye bror, Benjamin. Han er godt nok sød.

“Jeg synger, som jeg aldrig har sunget. Helt nede fra maven og gennem struben. Badet i projektørlys og med de andre piger som kor. Nogle af dem fra klassen begynder at klappe. Så begynder forældrene også. Jeg bliver gennemstrømmet af glæde.”

Veninder for altid nummer  2 – Jose er velskrevet og hyggelig. Fra bog 1 kender vi allerede de fire piger, men i denne bog ser vi andre sider af dem.

Jose drømmer om at blive stjerne, men hun drømmer også om at få en kæreste. Noget mange piger kan genkende. Samtidigt behandles også savnet af moren på en sådan måde, at læseren virkelig føler med Jose og tænker “dumme mor”.

Læs også Ji – Veninder for altid 1

Jeg glæder mig til at læse de næste bøger i serien!

Læs meget mere om forfatteren og bøgerne her

Camilla Wandah: Jose (Veninder for altid; 2). Høst og Søn, 2010. -129 sider. Kr. 99,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.