Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Anne Lilmoes: I skovens mørke

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Anne Lilmoes, Josefine BlomUdskriv anmeldelsen • 29. august, 2007

Anne Lilmoes: I skovens mørkeSiri og Wili fortsætter deres farefulde rejse, men strabadserne er begyndt at sætte spor. De bliver let uvenner og i skovens mørke venter en ny trussel.

Siri og Wili er undsluppet mosen, men rejsen og de mage farer er begyndt at tære på tålmodigneden og humøret. Siri er træt og tæt på at give op. Hun og Wili bliver uvenner og først da de får heste lysner det for parret. Men så skal de krydse den mørke skov og har venter slimerne. De værste væsener de endnu er støt på.

Situationen tilspidses da Siri fanges og Wilis anstrengelser for at redde hende fører til en større fare.

4. bind i fortællingen om Siri Q holder den høje standard fra de tidligere bind. Bogen er både spændende og lidt uhyggelig. Mystikken breder sig og personligt glæder jeg mig til at få opklaret, hvad Siris skæbne egentligt er.

Sproget let og flydende og kapitler og afsnit korte. Det forsimpler dog på ingen måde fortællingen. Tværtimod tager forfatteren sin læser meget alvorligt og det er befriende. De smukke tegninger af Josefine Blom er et kapitel for sig selv. De bringer ekstra liv til en i forvejen medrivende fortælling og bidrager til at holde stemningen hos læseren. Desuden understøtter de læseren på fornemste vis.

Denne forunderlige blanding af fantasy og science fiction et godt bud til de læsere der ikke kan få nok af mystik, spænding og sære væsner.

Anne Lilmoes: I skovens mørke (Siri Q; 4) Illustreret af Josefine Blom. Forum, 2007
Forside: Josefine Blom

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.