Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Ulrich Hub: Ved Arken klokken otte

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Ulrich HubUdskriv anmeldelsen • 14. marts, 2011

Tankevækkende og morsom bog med pingviner og regnvejr.

Ved du, hvem Gud er? Det gør pingvinerne i denne bog ikke. For godt nok er han stor og mægtig, men han er også usynlig. Og så kan man jo ikke være helt sikker på, at han findes. Heller ikke selvom der kommer en due med billeter til Noas Ark. Billetter fra Gud forstås.

Fordi han har sat gang i syndfloden.

Men hvad gør man når man kun får to billetter, og der er tre pingviner? Den ene pingvin er bare lille bitte. Lille nok til at være i en kuffert. Kan de snyde duen, der skal kontrollere al mistænkelig bagage? Og holder det nogensinde op med at regne? Kan en due og pingvin holde af hinanden?

Få svar på disse og mange flere spørgsmål i Ved Arken klokken otte.

Den moderne version af Noas Ark er både tankevækkende og rap i replikken. Pingvinerne er sjove og fungerer godt i hovedrollerne. Bogen er oplagt som højtlæsning for de yngste, men man skal være klar til en snak om dyr, syndflod, Gud og pingviner bagefter. For det er en bog, der sætter gang i de store tanker.

Historien er fint illustreret af Jörg Mühle.

Ved Arken klokken otte, skrevet af Ulrich Hub. Illustreret af Jörg Mühle. Originaltitel An der Arche um Acht, oversat af Birgit Fuglsang. Turbine 2010. 60 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.