Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Tommy Kjeldahl Jensen: Jagten på klosterguldet

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Tommy Kjeldahl JensenUdskriv anmeldelsen • 13. maj, 2009

jagtenpaaklosterguldetSpænding næsten fra første side.

Kildebanden er tilbage i Tommy Kjeldahl Jensens anden bog om Kildebanden. Som i første bog er det Johan, der fortæller historien.
Kildebanden, som består af Johan, Martin, Isabella og Ditte, skal overnatte på Øm Kloster, hvor Dittes mor arbejder. Det er sidst i august, så de skal sove i telt. De glæder sig til en weekend med ren hygge.
Men det varer ikke længe, før Kildebanden opdager, at der sker mystiske ting. Tre mænd, der opfører sig mærkeligt – og graver i jorden midt om natten. Hvad leder de efter?
Har det noget at gøre med ridderen Jens Kanne og de fem skjulesteder, som er nævnt i et efterskrift? Måske har efterskriftet forbindelse til Øm Klosters krønike – den bog, munkene skrev i middelalderen om klosterets historie.
Det er en sag for Kildebanden. Men det bliver farligt… For mændene er parat til at dræbe.

“Isabella, Ditte og jeg cyklede ud af Gammel Rye. Det var snart morgen. I Kildehulen havde vi efterladt en professor med en flænge i panden, og på kroen boede et par brutale skattejægere, der ville berøve Øm Kloster dets værdier. Ridderen Jens Kanne levede ikke mere, men det gjorde Kildebanden…”

Jagten på klosterguldet er en selvstændig fortsættelse af Kildebanden, der udkom sidste år.
Bogen byder på action og spænding fra første til sidste side. Tommy Kjeldahl Jensen er hjemme i genren og fortæller veloplagt om Kildebandens eventyr. Gammel Ryes lokalhistorie bliver elegant flettet ind i en nutidig handling.

Klik ind på Kildebandens hjemmeside: www.kildebanden.dk

Jagten på klosterguldet af Tommy Kjeldahl Jensen, Books on Demand GmbH, 1009, 144 sider kr. 179,00

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.