Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Sigurd Barrett: Sigurd fortæller flere godnathistorier

Emner: , , • Se alle anmeldelser af: Ikke kategoriseretUdskriv anmeldelsen • 7. december, 2008

Bjørnen Bjørn, Spidsnæserne og de andre er tilbage.

Sigurd følger op på sin første bog med godnathistorier, Sigurd fortæller godnathistorier fra 2003, med denne bog med den oplagte titel Sigurd fortæller flere godnathistorier – for det er jo det, han gør, og hvorfor ændre på en succes?!

Bogen indeholder 26 historier og kendte sange (som fx intro-sangen til Sigurds Bjørnetime), og med bogen følger en CD, hvor Sigurd læser historierne højt og spiller klaver til. Historierne tager alle udgangspunkt i de kendte figurer fra det Sigurd´ske univers, nemlig Bjørnen Bjørn, Spidsnæserne, De Grønne Pilfingre og Den Grå Elefant. Her er bl.a. historien om Bjørnen Bjørns cykeltur, hvor Bjørn kommer til at cykle for langt hjemmefra og Spidsnæserne i Cowboyland, om dengang Onkel Orla og Spidsnæserne fik hjælp af nogle indianere til at fange Johnson Banden.

Jeg elsker Sigurd! Jeg elsker Sigurds Bjørnetime, jeg elsker Sigurd & Symfoniorkesteret, jeg elsker Sigurd & Big bandet, og mest af alt elsker jeg at gå til koncerter med Sigurd! Sigurds godnathistorier elsker jeg desværre ikke. Historierne giver kun mening, fordi børnene kender figurerne på forhånd, og derfor selvfølgelig synes, at det er sjovt at høre om, hvad den søde Bjørn eller de skøre Grønne Pilfingre kommer ud for. Desværre er det bare så banalt, kedeligt og ligegyldigt alt sammen, og jeg føler, jeg spilder både min og mins søns tid med at læse dem op for ham, når der nu findes så mange fantastiske fortællinger, vi kan læse i stedet, mens vi venter på den næste koncert med Sigurd!

Sigurd Barrett: Sigurd fortæller flere godnathistorier. Politikens forlag/DR Multimedie, 2008.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Én kommentar »

  1. This particular blog, “Fortællingen.dk
    Ikke kategoriseret

    Sigurd Barrett: Sigurd fortæller flere godnathistorier” Cheap Blinds indicates the fact that u actually fully understand just what u are
    communicating about! I really totally agree with your post.
    Thanks a lot ,Madelaine