Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Shane Brox: Titania – Dødens skov

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Shane BroxUdskriv anmeldelsen • 12. april, 2008

shanebroxtitania.jpgAlferne er i knibe. De grå uvingede må for alt i verden ikke få fat i Den Gyldne Fontæne

Dette er anden bog om alfedronningen Titanias rige, og den starter hvor første bog Titania – Djævelens Træ sluttede.

Alfernes eksistensgrundlag, Den Gyldne Fontæne, er blevet gemt af Guendolen, et ærligt og uselvisk menneske. Uden for Mørkets Fyrstinde Mabs rækkevidde. Men nu har Mab taget Dronning Titanias yngste barn Prins Chrystle og Guendolens handicappede lillesøste Muriel til fange.
Guendolen bliver tvunget ud på en farlig rejse for at redde sin lillesøster og alfeprin-sen. Med sig har hun gartnerens irriterende søn Blacktooth.
Fantastiske væsner, ondskab, magiske universer og strålende skønhed møder Guendolen på rejsen. Og måske får hun nye venner?
Meget står på spil. For fejler Guendolen vil den onde Mab genvinde sin magt.

Læs også første bog Titania – Djævlens Træ. Der er planlagt fem bøger i serien.

Titania – dødens skov er spændende og medrivende. Shane Brox skriver så levende, at man kan se alferne for sig. Det er den gode gamle historie om godt og ondt, men det er lykkes Brox at fortælle den, så den hverken er kedelig eller forudsigelig.

Shane Brox: Titania – Dødens Skov (Titania; 2) ; illustreret af Shane Brox. Politikens Forlag, 2008, – 96 sider
Pris: 99,-

Bøgerne om Titanias rige er inspireret af Titanias Palads, et af verdens smukkeste dukkehuse udført af den engelske maler og officer Sir Neville Wilkinson. Hans datter, Guendolen, så en dag nogle små alfer i haven, og syntes de manglede et hus. Det tog 15 år at bygge paladset plus 15 år at samle de 3000 kunstskatte, der står i de mange smukke rum.
Paladset har indtil 2007 været udstillet i Legoland (hvilken lille pige har ikke stået og med næsen trykket flad mod montren og ønsket sig dette pragtfulde dukkehus?!) I dag er Paladset udlånt til Egeskov Slot.

Shane Brox er aktuel i DR´s børneprogram Shanes Verden.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

6 kommentarer »

  1. jeg ved godt det ikk har noget med det her at gøre men hvordan laver man en hjemmeside ????

  2. Hej vil lige høre hvorfor 3 bind af titanias af shane brox er blever trukket til bage ,jeg har været i alle boghandler og får samme besked der er træls for man er lige midt i en historie og man kan ikke få slutningen med. venlig hilsen Randi

  3. […] fra TV, hvor han tryller med limpistol og farver i Shanes Verden. Men kender du også hans bøger? Titania – Dødens skov, Lille Bussers strabadser, Lille Bussers mareridt og Shanes Verden. Læs vores interview med Shane […]

  4. Hvornår kommer nr. 3, 4 og 5?
    Vi kan slet ikke vente

  5. Til jer, der undrer jer: jeg kontaktede forlaget efter at have læst den første højt for min datter, for den var ganske enkelt ikke af ret god kvalitet, sprogmæssigt. Forlaget vidste det godt, og havde besluttet ikke at gå videre med serien pga. den dårlige sprogkvalitet. Jeg ville rigtig gerne høre resten, men så vil jeg nok være nødt til at læse korrektur på dem selv, inden en evt. højtlæsning.

  6. Deine bücher sind einfach toll . Es muss sie auch auf deutsch geben . Ich habe sie auch dänisch gelesen aber das ist nicht das gleiche . Wann kommt 3-4 raus 2 war schon soo gut das ich es garnicht erwarten kann .