Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Michael Næsted Nielsen: Ekko fra dybet

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Michael Næsted NielsenUdskriv anmeldelsen • 20. april, 2007

Michael Næsted Nielsen: Ekko fra dybetTitanic. Da Kasper ser et mord bliver han jaget vildt og tingene spidser til da skibet begynder at synke. Jespers kamp bliver mod druknedøden og en desperat morder.

Da Kasper overværer et mord kommer han i fare. Morderen vil have gjort sit eneste vidne tavs.
Midt i jagten begynder skibet Titanic at synke og Kasper og hans søster kæmper en håbløs kamp for at finde hinanden og overleve de frådende vandmasser, samt den sindssyge morder.

Denne bog er en udemærket læs-let bog, der formår at skabe en utrolig spændende historie. Man læser febrilsk videre for at finde ud af hvordan de to hovedpersoner klarer det. Handlingen er nemlig medrivende og skrivestilen er let og elegant. De relativt korte kapitler og afsnit gør at den svage læser ikke løber sur i historien.
Personerne er ret overfladisk skildret, men spændingen er stor og tempoet højt. Det skal nok gøre bogen til et hit hos f.eks. drenge som nyder action.

Forsiden er smuk og appellerer klart til unger med hang til spænding, men desværre er der ingen illustrationer i selve teksten. Det er en skam for det ville lette læsningen for nogle og give bogen en større læserskare. Det er dog en mindre skønhedsfejl på en god gedigen spændingsbog til den hungrende læser, som endnu ikke magter en almindelig bog, men som ligger lige på vippen og klart skal opmuntres.

Michael Næsted Nielsen: Ekko fra dybet. Facet, 2007. Forside: Patrick Leis.  

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.