Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Mette Honoré og Birgitte Rasmussen: Karoline og Sylvester

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Birgitte Rasmussen, Mette HonoréUdskriv anmeldelsen • 28. juli, 2008

Så er Karoline tilbage. Næsten voksen og meget følsom. Vellykket efterfølger til “Karolines verden”

Karoline og Sylvester er kærester. Han er bare så lækker. Karoline er er vild med ham og han er vild med hende. Da han inviterer hende med i sommerhus, ved hun godt hvad det betyder. Hun er så klar!
Alternativ-mor er vild med “Elvisklonen” der bor nedenunder. Det eneste gode ved ham, er sgu at han kan fikse det varme vand. Og faren er stadig håbløs forelsket i toptunede Frk. L´oreal med tandpastasmil. Så forelsket at han har friet til hende. Hvad?! De skal fandeme ikke tro, at Karoline vil være brudepige.
Så er der også lige en 18 års fødselsdag, der skal planlægges og et kørekort, der skal tages!
Hvad er det lige Lasse fra klassen har gang i? Han er lidt for nærgående. Hvis bare ikke han var så sød… Cille må få ham. Eller måske ikke.
Puha! Det er hårdt at være Karoline.

“Kl. 22.30
Cille ved præcis, hvad man kører på. Kan mærke det irriterer mig noget. Får straks dårlig samvittighed. Hvad er det, der lige sker med mig? Jeg er helt vild med Sylvester! Han gør mig blød i knæene. Og her står står jeg nu og føler mig overset… af en helt anden. Det er forvirrende!

Kl. 22. 45
Lasse flirter åbenlyst med Cille … satans!”

Efterfølgeren til Karolines verden er mere alvorlig. Men det er heller ikke nemt at være sjov og overskudsagtig, når alle de voksne opfører sig som forelskede teenagere.
Men ellers er Karoline, som man kender hende. Sød, sjov, alvorlig, forvirret og en smule frustreret. Præcis som man skal være, når man fylder 18 lige om lidt.
Birgitte Rasmussen og Mette Honoré er et godt makkerpar, der tydeligt kan huske, hvordan det er at være teenager.

Karoline og Sylvester / af Mette Honoré og Birgitte Rasmussen ; redaktør: Pernille Enoksen Wass. – 1. udgave, 1. oplag. – Kbh. : Politiken, 2008.
Pris: kr. 149,00
Omslag: Line J

Besøg Karoline på facebook

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (12 stemmer)
Loading...

5 kommentarer »

  1. Hej jeg hedder Anne og er 13 år!!? Jeg elsker ‘Karolines Verden’ og ‘Karoline og Sylvester’… Be om kan man ikke bede Mette Honoré om at skrive en 3’er, for bøgerne er jo helt vildt spændende 😀 Jeeg håber, Håber, HÅBER!? 😀

  2. Hej Anne.
    Du er heldig, for der udkommer 3´er til efteråret!

  3. hej jeg vil ønske at der kommer en 4, for det er sådan man bare har lyst til at fortsætte:D

  4. Hej, jeg har lige læs ‘Karoines Verden’ og ‘Karoline & Sylvester’ og de er bare fantastiske!:D Hvad hedder de andre bøger?! O:’ SKAL bare ha’ dem læst!:D

  5. Karolines* d: