Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kim Wilkins: Det magiske skib

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: D.M. Cornish, Kim WilkinsUdskriv anmeldelsen • 20. juli, 2008

Den onde troldmand Flood har taget magten i kongeriget. Asa og Rollo er eneste overlevende fra kongefamilien og må nu leve i skjul og altid være på vagt.

Da troldmanden Flood overtager magten i kongeriget oversvømmer han landet. De to ældste kongebørn slipper som de eneste væk. De lever i skjul og har opgivet håbet om et fredeligt liv.
Men så dukker en mystisk fremmed op med nyheder. Han afslører at deres søster blev reddet af en troldkvinde og at de selv har magiske kræfter.
Med et magisk skib rejser de to ud for at finde deres søster, men turen er fuld af farer både fra mennesker og overnaturlige væsner.

Det magiske skib er en letlæst bog i den svære ende med en lix på 25. Der er forholdsvis langt mellem afsnit og kapitler. Men til gengæld er historien forrygende spændende. Universet er på en gang forunderlig velkendt og underligt nyt. Det er med til at gøre historien både nærværende og vedkommende.
De smukke og særprægede sort/hvide tegninger af D.M. Cormish illustrerer universet og giver fortællingen et ekstra pift.

Serien vil tiltale både drenge og piger som er tæt på at mestre “almindelige” bøger. Her er nemlig spænding og følelser i den rette dosis til begge køn.

Kim Wilkins: Det magiske skib  (… bog om det sunkne kongerige ; 1.); illustreret af D.M. Cornish ; på dansk ved Grit Feldsted Radich. – 1. udgave, 1. oplag. – Kbh. : Forum, 2007. – 77 sider : ill.. – (Zoom on)
Pris: kr. 149,00
Originaltitel: Ghost ship

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.