Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kim Wilkins: De ydre vande

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: D.M. Cornish, Kim WilkinsUdskriv anmeldelsen • 11. maj, 2008

n252817.jpg Kongebørnene Asa og Rolle opdager at troldmanden Ragni er i live og holdes fanget i de ydre vande. De sætter ud med deres magiske skib for at redde ham. Men rejsen er fuld af farer fra både mennesker og magiske væsner…
Asa og Rolle hører at deres forældres troldmand Ragni er bundet til en magisk sten i De yderste vande. De to børn beslutter modigt at befri ham, men opdager at vandene rummer mange uhyggelige og onde væsner.
Snart må de igen kæmpe for deres liv, men hvis de finder Ragni kan han måske fortælle dem mere om deres forældre…

Det sunkne kongerige er en både spændende og sælsom fortælling. Den rummer mange velkendte træk fra fantasygenren, men Wilkins præsenterer også sine egne personlige væsner og fortælleelementer. Det velkente og det nye spindes fint sammen til en fortælling, der ikke kan undgå at gribe læseren.

Serien er læs let i den lidt svære ende med en lix på 25. Kapitlerne er forholdsvis lange, men der er fint med afsnit i teksten. Derfor bliver siderne aldrig alt for teksttunge.
De sort/hvise stregtegninger er udført af D.M. Cornish. De fanger på smuk vis det sælsomme og lidt dystre univers. De er strøget med gavmild hånd over fortællingen og giver støtte til læseren.

Jeg er imponeret over serien og glæder mig til næste bind i den medrivende og mystiske historie. Her er et klart hit.

Kim Wilkins: De ydre vande  (Det sunkne kongerige ; 3.) ; illustreret af D.M. Cornish ; på dansk ved Grit Feldsted Radich. – 1. udgave, 1. oplag. – Kbh. : Forum, 2008. – 75 sider : ill.. – Pris: kr. 149,00

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.