Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kenneth Bøgh Andersen: Evig hævn og andre gys

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Kenneth Bøgh AndersenUdskriv anmeldelsen • 3. august, 2008

Fire grumme små fortællinger fra Kenneth Bøgh Andersens dystre fantasi.

Forlaget Forum har genudsendt Kenneth Bøgh Andersen lille samling af letlæste gysernoveller i serien Ræserlæser – med Per Jørgensens stemningsfulde illustrationer.

Der er tale om fire skræknoveller af den klassiske slags, hvor man ikke skal forvente en lykkelig slutning, og hvor skumle ting venter bag hver en krog. Hovedpersonerne er alle unge mennesker, der kommer grueligt galt af sted.

”En krone for et ønske” er en historie om bøller og en ønskebrønd skjult i parken og ønsker, der går i opfyldelse. ”Død af skræk” handler om to drenge, der kappes om, hvem der tør blive længst i et hjemsøgt hus – og hemmeligheden om, hvad huset rummer. ”Uhyrer” handler om Ida og hendes irriterende lillebror Mads, som hele tiden vågner skrigende om natten, fordi han tror, der er et monster under sengen. Og titelnovellen handler om, hvad der sker, når man mobber den forkerte – måske får man ubehageligt besøg midt om natten, men hævnen stopper ikke der.

Kenneth Bøgh Andersens noveller er skrevet, så de er lette at læse – korte og holdt i enkelt sprog, med enkelte ord del, men det forhindrer dem ikke i at have kant. De er måske tænkt til uvante læsere, men har man lyst til en hurtig historie med bid i, er der ikke noget, der burde afholde én fra at læse ”Evig hævn”. Den skal nok give gåsehud hos mange.

Kenneth Bøgh Andersen: Evig hævn og andre gys. Forum, 2008, i serien Ræserlæser. Forside: Per Jørgensen

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

Skriv en kommentar

Hvis du vil have dit eget billede på, skal du have en konto hos Gravatar.com
Skriv din mening, men tal lige ordentligt! Der er ingen, der gider høre på en masse l***. :)