Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Ken Denning & Lilian Brøgger: Den lille lyvehåndbog

Emner: , , • Se alle anmeldelser af: Ken DenningUdskriv anmeldelsen • 12. marts, 2006

Ken Denning: Den lille lyvehåndbog”Den lille lyvehåndbog” er fuld af løgn – så er det sagt. Lad det være en anbefaling eller en advarsel.

Slut med amatørløgne, hvide løgne og halve sandheder. Når du har læst ”Den lille lyvehåndbog”, så er du bevæbnet og forberedt på at lyve igennem uden at blive afsløret og slukøret.

”Den lille lyvehåndbog” er fra start til slut og i hele sin indretning indstillet på at vænne til, opfordre til og fremme løgn og lyveri. For det første er den slet ikke lille. Hvor mange sider den indeholder er det dog ikke lige at at sige, for man starter på side 6170, bladrer videre til side 191 og fortsætter så med side 1. På den sidste side står der 63?

Undervejs forbedredes man grundigt til et liv som løgnhals med succes. Man indføres i hvem man absolut ALDRIG skal forsøge at lyve for. Hvordan man binder sin gymnastiklærer en ordentlig løgnhistorie på halsen og ikke et eller andet halvfærdig pjat, om at man har glemt sit gymnastiktøj, og hører tillige om hvilke gode tilbud, tilværelsen kan tilbyde en løgnhals – eksempelvis at komme i lyvecirkus.

Det er kort sagt en bog fuld af advarsler og gode råd, man ikke kan undvære, hvis man agter at fortsætte sin tilværelse som løgnhals.

Mens man belæres kan man nyde Lillian Brøggers sort/hvide illustrationer, der bestemt kan få en til at kigge en ekstra gang og smile undrende.

”Den lille lyvehåndbog” må siges at være et godt og generøst tilbud. Nu håber jeg bare, at det ikke er løgn det hele!?

Ken Denning: Den lille lyvehåndbog, illustreret af Lilian Brøgger. Høst & Søn, 2003. Forside: Lilian Brøgger

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.