Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kate Brian: Inderkredsen

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Kate BrianUdskriv anmeldelsen • 7. marts, 2010

Nyt år, nye muligheder… nye problemer.

Inderkredsen er bog nr fem i serien Private.

Jeg har været spændt på, hvad der nu skulle ske, efter Thomas’ morder blev afsløret i bog nr. fire – Bekendelser. Hvad skal der nu ske for Reed?

Et nyt skoleår begynder. Reed glæder sig. En frisk start. Og så er der jo Josh, som hun ikke har set hele sommeren. Alt summer af idyl. Men det er Easton Academy… der går ikke mange timer før dramaet starter!

Reed bor stadig på Billings – kollegiet for de priviligerede. De gamle Billings-piger er væk, så Reed håber på en mere afslappet atmosfære, selvom hun savner de gamle veninder.

Skolen har fået ny rektor, som bryder med de gamle mønstre. Noget af det første han gør er at bestemme hvem, der skal sove i Billings seks ledige senge.

Det får Cheyenne til at se rødt! Billings-pigerne har ALTID selv valgt nye beboere. Hun vil ikke lade hvem som helst rykke ind. Og hun sætter de seks nye piger på en prøve.

Reed er godt træt af Cheyenne og hendes følge. Helt ærlig! Forkælet møgtøs. Reed er helt på de nyes side…
Cheyenne har flere skumle planer, og de involverer Josh… Kan du stave til BITCH!
Reed har fået en ny ærkefjende!

“Mine damer, vi har indkaldt jer for at mane jeres eventuelle usikerhed i jorden,” sagde Cheyenne og trådte væk fra væggen. “Det kan godt være, administrationen har placeret jer her, men I hører ikke alle sammen til her.”

Mit hjerte begyndte at hamre. Behøvede hun at være så nedladende? Constance og Sabine udvekslede nervøse blikke. Gid jeg kunne gå hen og berolige dem. Men det måtte vente.

“Det har altid være et privilegium at bo på Billings House, ikke en ret,” fortsatte Cheyenne og nedstirrede pigerne. “Derfor har vi, der har gjort os fortjent til det privilegium, det er at bo her, besluttet, at I også skal gøre jer fortjent til det. Så vi har udtænkt en opgave til jer.”

Inderkredsen overrasker og er mindst, hvis ikke mere spændende end de forrige bøger i serien. Reed hører helt hjemme på Easton nu. Hun bor på Billings og har en dejlig kæreste.

Kate Brian er hjemme i universet og inviterer os læsere med på Easton. Man kan se Eastons store bygninger for sig, dufte maden i kantinen og mærke kulden fra de rige snobber.

Selvom Reed for nogen er lidt for selvretfærdig, holder man med hende 100%.

Kate Brian har lagt flere spor ud, så jeg venter spændt på bog nr. seks!

Private-serien er underholdning i bedste stil. Kapitlerne er korte, så man kan altid lige læse et til. Og et til…
Har du ikke læst de første fire bøger endnu, så skynd dig at få fingre i dem!

På engelsk er der udkommet 8 bøger i serien og er også en tv-serie.
Klik ind og læs mere om serien.

Kate Brian: Inderkredsen (Private; 5) Originaltitel: Inner Circle. Oversat af Helle Schou Kristansien. Forlaget Carlsen, 2010.- 197 sider. Kr. 99,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.