Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kate Brian: Arven

• Se alle anmeldelser af: Kate BrianUdskriv anmeldelsen • 1. juli, 2010

Dramaet fortsætter på Easton

Reed og de andre Billingspiger er i chock efter Cheyennes selvmord. Stemningen i huset er mildest sagt sort. Efter Cheyennes begravelse foreslår Reed en shoppetur, for at få stemningen løsnet lidt. Det virker. Jo flere penge pigerne bruger, jo bedre bliver humøret. Helt i Cheyennes ånd.

Billings skal også have valgt ny formand. Og hvem er mere oplagt end Reed Brennan.

Kort efter opdager eleverne på Easton, at de er eneste af østkystens kostskoler, der ikke er inviteret med til årets ultra-eksklusive Arvebal. Det er ikke mindre end en skandale.
Det bliver Reeds opgave, at få dem med på gæstelisten.
Med æren som formand, åbner der sig døre for Reed, som hun aldrig havde drømt om. Hun har så meget magt, at det virker farligt!

Kæresten Josh er ikke vild med hendes nye status, men han lover at respektere det. Samtidigt er der lækre Dash, der sender mails, som får hende til at rødme.
Dash er ikke den eneste, der sender mails. Cheyenne mailer også. Men døde mennesker kan da ikke maile?

Reed har mere end nok at se til…

En mail fra Dash. Jeg ved ikke, om det var, fordi jeg havde set den om morgenen, eller det var på grund af det, han havde sagt på hotellet, men jeg havde ikke kunnet slå ham ud af hovedet hele dagen. Det var berusende at vide, at en fyr som Dash kunne lide en pige som mig. Det indrømmer jeg gerne. Og selvom jeg virkelig prøvede at fortrænge ham og tænke på Josh i stedet, blev Dash ved med at presse sig på. Mine tanker kredsede om ham, og det var vildt, at det kunne få mig til at føle mig som jordens dummeste svin, samtidigt med at jeg svævede på en sky.

Arven er sjette bog i Private-serien. Den er akkurat lige så spændende som de foregående. Kate Brian lokker os ind i en verden, hvor drama og intriger er dagligdag. Man bliver simpelthen hooked, på samme måde, som når man ser en god tv-serie. Kapitlerne er korte, så man kan altid lige læse et til, og et til, og et til…

Der er mange personer i bogen, og nogen gange er det lidt forvirrende. Hvem er hvem? Egentlig gør det ikke så meget. Bare man har styr på Billings-tøserne, for det er dem, det handler om.

Jeg kan godt lide at Reed har udviklet sig siden første bog. Hun er ikke længere den usikre pige fra provinsen. Nu er hun en pige med ben i næsen, der tør gå foran. Samtidigt virker hun meget ægte, når hun godt ved, hvad der er rigtigt, men alligevel gør det modsatte. Man kan nemlig ikke helt styre følelser.

Arven slutter med en god cliff-hanger! Heldigvis har jeg bog nr. 7, stående – så gæt hvad jeg skal nu!

Har du endnu ikke læst de første bøger i Private-serien, så har du noget at glæde dig til. Genial underholdning til en kedelig grå dag på sofaen eller en dejlig solrig dag på stranden.

Kate Brian: Arven (Private; 6) Oversat af Helle Schou Kristiansen. Forlaget Carlsen, 2010. -217 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.