Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kate Brian: Ambitioner

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Kate BrianUdskriv anmeldelsen • 3. juli, 2010

Der er koldt på toppen

Billingshuset er i fare for lukning efter, at Paris og Londons joint-skod har brændt Gwendolyn Hall ned.

Som om Reed ikke har det slemt nok i forvejen. Josh opdagede hendes lille hyrdestund med Dash til den store fest Arven og slog op på stedet! Netop i det øjeblik indså Reed, hvor meget hun elsker Josh. Men nu er det for sent. Da Noelle bekendtgør, at hun og Dash har fundet sammen igen, er det som om det hele ramler for Reed.

Hun kan ikke også miste Billings. Det går bare ikke. I panik lover hun Rektor Cromwell at indsamle fem millioner dollars til Easton, hvis han til gengæld ikke lukker Billings. Pigerne får en måned.

Så får de travlt. De vil planlægge årets begivenhed – intet mindre. En fundraising så glamurøs at alle kommer – og de får indsamlet fem millioner.
Men de har ikke for travlt til at hjælpe Reed med at finde en ny fyr. Og hun opdager, at hun lige pludselig tiltrækker alle Eastons lækre fyre. De har bare et problem – de er ikke Josh.

Samtidigt føler Reed, hun bliver skygget. Nogen efterlader Cheyennes lyserøde tøj i hendes skab og putter ting i hendes skuffer.
Det skræmmer næsten livet af Reed. Og måske er Noelle ikke den veninde, hun troede..

Jeg gennede Noelle direkte ind på mit værelse og vendte mig om mod hende, i samme øjeblik hun havde lukket døren bag os. Jeg var så fuld af indestængte følelser, at jeg var i stand til at fortrænge min frygt for at være der til den bagerste del af min hjerne.

“Hvad fanden handlede det om? Indkalder du nu til møder bag min ryg?” råbte jeg. Gud, hvor føltes det godt at råbe. Som om al forvirring og stress væltede ud af mig.

Ambitioner starter der, hvor Arven sluttede. Lige midt i al det rod Reed er havnet i. Hun har hjertesorger af den alvorlige slags. Hendes smerte flyder ud over siderne, og man kan ikke ligefrem kalde den 7. bog i Private-serien for opløftende.

Som sædvanlig får Kate Brian læseren fanget ind i et spind af intriger og drama. Knald-god underholdning!

Læs også de første seks bøger af Private-serien. Du vil ikke fortryde det.

Kate Brian: Ambitioner (Private; 7) Oversat af Helle Schou Kristiansen. Forlaget Carlsen, 2010. -255 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. glæder mig total meget til den ottende bog !!!!!!!!