Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kate Brian: Afsløring

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Kate BrianUdskriv anmeldelsen • 7. september, 2010

Det går meget hurtigt ned ad bakke for Reed Brennan.

Ottende bog i Private-serien fortsætter stilen fra de foregående.

Det er to måneder siden Billings-pigen Cheyenne, blev fundet død i sin seng. Selvmord, sagde man. Men nu har politiet fundet beviser for, at det i virkeligheden er et drab. Ingen ved hvem morderen er, men mange spor peger på Reed.

For ikke længe siden havde Reed alt: Den skønneste kæreste, de bedste veninder og en plads i Billingshuset. Men Noelle vil have hævn, over Reeds “udskejelser” med Dash. Reed bliver stemt ude. Ingen vil snakke med hende, og hun må flytte ind på Pemberly-kollegiet. Et usselt eneværelse, der mest minder om en celle, er hendes nye hjem.

Som om det ikke var slemt nok, så er Ivy hendes nye nabo. Ivy der nu kommer sammen med Josh.

Den eneste måde at få sit liv tilbage på er at finde ud af, hvem der myrdede Cheyenne. Og hun skal gøre det hurtigt, for morderen er også efter hende. Mere end nogensinde frygter Reed for sit liv.

Det bliver ved med at være spændende i Kate Brians Private-serie.
Reed er en troværdig hovedperson, som man helt og holdent føler med. Hvis jeg var hende ville jeg pakke mine ting og skynde mig hjem. Hvorfor vil hun overhovedet tilbage i Billings-huset, når der ikke er andet end drama? De rige piger er lynhurtige til at fryse Reed ude.

Men Reed er en fighter. Ingen skal få hende ned med nakken. Og ingen skal kalde hende for morder. Samtidigt med er hun en almindelig teenager, som bare gerne vil ind i varmen.

Afsløring blev slugt på en eftermiddag, for når man først er begyndt, bliver man nødt til at læse til sidste side. Og selvfølgelig slutter bogen lige når, det er allermest spændende!

Læs også de første bøger i serien!

Kate Brian: Afsløring (Private; 8) Oversat af Elisabeth Kiertzner. Forlaget Carlsen, 2010. -231 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (5 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.