Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Katarina von Bredow: Ekspert i at rødme

Emner: , , • Se alle anmeldelser af: Katarina von BredowUdskriv anmeldelsen • 4. maj, 2008

Katarina von Bredow. Ekspert i at rødmeNy by, nye klassekammerater, ny stedfar og ny lækker papbror…

Natalies mor er blevet kæreste med Bo og Natalie må forlade sit liv i byen og flytte med mor på landet.
Det er en stor omvæltning, for før Bo har det altid bare været de to. Så Natalie synes, det er svært at skulle dele sin mor med Bo. Ikke fordi han ikke er sød, han er der bare hele tiden og hans liv er struktureret med så mange regler, at det er svært at falde til i huset.
Natalie kan egentlig godt lide at bo på landet, men hun er ked at forlade sine venner og det er svært at finde sin plads i en ny klasse fuld af kliker.

Bo bor på en gård og Natalie får sin egen, dejlige hest. Så har hun i hvert fald én ven – en ven som altid er der, også når hun har det rigtig svært.
En anden fordel ved livet på landet er Bos søn Jasper, som er sød og lækker. Og selvom Natalies mor er kæreste med Jaspers far betyder det jo ikke at de er søskende… ikke rigtigt i hvert fald.

Katarina von Bredow er en af mine yndlingsforfattere. Hun skriver godt og hendes bøger handler altid om følelser og kærlighed, beskrevet så man får hjertebanken, mens man læser. Ekspert i at rødme er en fin bog, men den lever ikke helt op til Bredows tidligere bøger. Der sker mange ting i bogen og den hiver i forskellige retninger. Lidt for mange, synes jeg, til at det bliver rigtig godt. For i stedet gør det handlingen langsommelig, og jeg var langt inde i bogen, før den fik rigtig fat.

Ekspert i at rødme er udgivet i Hjerteserien – Gyldendals ungdomsserie for piger.

Katarina von Bredow. Ekspert i at rødme ; på dansk ved Kina Bodenhoff. – 1. udgave, 1. oplag. – [Kbh.] : Gyldendal, 2008. – 389 sider. – Pris: kr. 279,00
Originaltitel: Expert på att rodna

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (5 stemmer)
Loading...

5 kommentarer »

  1. Jeg synes virkelig at denne bog er dårlig. Jeg læste den færdig fordi jeg ikke havde andet at læse i på min ferie, men den er helt sikkert ikke en bog jeg vil anbefale til nogen!!!

  2. denne bog er en af de bedste bøger jeg nogen sinde har læst. normalt syndes jeg det er kedeligt at læse, men når jeg læser den her bliver jeg revet helt med. jeg vil helt klart anbefalde den her bog, den må du bare læse!

  3. Denne bog er okay, den er ikke vildt god, men heller ikke dårlig, jeg synes faktisk at andre skulle prøve at læse den, men den kan måske godt være lidt langtrukken.

  4. hvad kan jeg sige??? det var da’ en fin bog, måske lidt landtrukken. jeg læste den der jeg var på Beverly Hills for at besøge min far, det er en god bog at sidde med ude på terrassen i solen.
    ps. hvis du tænker på at tage til USA så tag ikke til Beverly Hills det er totalt kedeligt!

  5. hvad kan jeg sige??? det var da’ en fin bog, måske lidt langtrukken. jeg læste den der jeg var på Beverly Hills for at besøge min far, det er en god bog at sidde med ude på terrassen i solen.
    ps. hvis du tænker på at tage til USA så tag ikke til Beverly Hills det er totalt kedeligt!