Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Karen McCombie: Drenge, detektiver og dansende deller

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Karen McCombieUdskriv anmeldelsen • 29. august, 2007

Karen McCombie: Drenge, detektiver og dansende dellerEn sjov historie om forholdet imellem piger og drenge – venskab eller kærlighed?Ally har været venner med Billy i mange år. De har mødtes hver søndag, hver evig eneste uge i hvert eneste år for at lufte deres hunde – ja, faktisk kendte deres forældre hinanden før de selv var født – og der er ikke den mindste smule forelskelse imellem dem.

Men ifølge Kyra, Allys veninde, er det ikke muligt at drenge og piger “bare” kan være venner. På et eller andet tidspunkt vil de begynde at være kærester, og hvis ikke Ally har det på den måde med Billy, tja, så må han have det sådan med hende!
Ally nægter at tro på Kyras teori, lige indtil Billy fortæller at han er vanvittigt forelsker i en pige fra hans område, som Ally skal hjælpe ham med at få fat i – for så opstår problemerne! Pludselig får Ally alle mulige uforklarlige følelser hver gang Billy taler om “Hans livs kærlighed” og det gør absolut ikke det hele meget bedre at hendes umulige storesøster Birka har meldt både hende selv og Ally til mavedans!

Denne historie er lige så sjov og spændende som sine forgængere, og er et godt eksempel på hvad der kan ske mellem drenge og piger der har været venner meget længe. Men føler virkelig med Ally i situationerne, og man er egentlig lige så forvirret som hun selv er. Desuden er mange af de beskrevne problemer nogle man sagtens selv kan relatere til selv.
Som sædvanlig er der masser af humor, dyr og venner med i historien, især efter der flytter en ny nabo ind overfor Allys hus.

Karen McCombie: Drenge, detektiver og dansende deller (Allys liv; 4) Oversat af Henriette Rostrup. Sesam , 2006
Forside:  Spike Gerrel

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.