Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Kaoru Mori: Emma

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Antologi, Ikke kategoriseretUdskriv anmeldelsen • 13. september, 2008

Sød og romantisk ny mangaserie

Manga er altså andet og mere end Dragonball, og i Danmark begynder vi efterhånden at få mulighed for at opleve bredden. Heldigvis.

Emma er en historisk manga, der foregår i Victoriatidens England. Emma er stuepige hos en ældre velhavende dame i London. En dag kommer den unge Hr. Jones på besøg og betages øjeblikkelig af den unge stuepige – og omvendt. Men det er ikke så umiddelbart at udleve kærligheden i en tid med store klasseskel.

Fortællingen om stuepigen Emma er en super sød og varm manga, som vil få det til at boble af fryd i maven på romantiske unge piger. Illustrationerne er flotte, og de historiske kulisser er stemningsfulde. Selve historien er ret enkel og nem at få styr på – selv hvis man ikke er øvet i at læse baglæns.
Selvom rammen er historisk og fyldt ud med sørgmodig romantik og lange viftende øjenvipper, er der også plads til en eksotisk, tosset indisk prins og hans elefanter som et lille funny sidekick.

Afslutningen på historien får man naturligvis ikke endnu, for der kommer 7 bind i alt om pigen Emma. Til gengæld er der lagt masser af spor ud, så der er nok historie til de følgende bind. I seriens hjemland Japan er den meget populær og er også lavet som anime.

Trailer til animeen:

Besøg Emmas univers her

Emma / [tekst og tegninger] Kaoru Mori ; oversat af Mette Holm ; tekstredigering: Ursula Ibsen. – [Kbh.] : Carlsen, 2008-. – bind : alle ill.. – (Carlsen manga)
Originaltitel: Emma (japansk)
Læses bagfra
Bind 1. – 1. oplag. – 2008. – Ca. 210 sider. – Pris: kr. 59,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.