Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Jesper Tolstrup og Tore Alexandersen: I min morfars kælder sejler et sørøverskib

Emner: , , • Se alle anmeldelser af: Jesper Tolstrup, Tore AlexandersenUdskriv anmeldelsen • 15. december, 2009

kaeldersoeoroeverskibSød og sjov billedbog, der får en til at trække på smilebåndet. Fantasien er den bedste underholdning og kan give os fantastiske historier i hverdagen!

Kan almindelige rum blive spændende? I tantens have er der en jungle, onkelens bil kan flyve, i farmorens stue er der drager, i garagen et fængsel og i badekaret et kæmpe hav! Eller det forestiller drengen i bogen sig.

Teksten i bogen er kort og mundret, og bogen er hurtig læst. Til gengæld supplerer billederne i bogen teksten godt og har detaljer, der giver barnet lyst til selv at finde på historier 🙂

En charmerende billedbog, om fantasiens mange sjove og spændende veje, set gennem et barns evne til at forestille sig de mest fantastiske ting! Forfatter og illustrator må gerne fortsætte deres fantasifulde veje sammen.

Og så er der lige et pip til os voksne. Det sidste rum er nemlig dette: ”Når jeg bliver voksen og stor, så vil jeg have et hus. Med en jungle som have. Med et skib i kælderen og en borg i stuen. Flyve mod planeter og stjerner. I mit helt eget voksenlivshus”.

Glem aldrig fantasien 🙂

Jesper Tolstrup, I min morfars kælder sejler et sørøverskib. Illustrationer: Tore Alexandersen. Turbine, 2009, 24 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.