Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Jakob Martin Strid: Lille frø

Emner: , • Se alle anmeldelser af: Jakob Martin StridUdskriv anmeldelsen • 21. marts, 2007

Jakob Martin Strid: Lille frøLille frø – STOR ballade!

Da en meteorsten falder igennm frø- familiens tag, tror de først, at de har fået en appelsin i turbanen. For inde i meteorstenen finder de en lille frø. Den er så kær, at de tager den i deres arme og hjerter og navngiver den Lille Frø.

Lille Frø bliver en del af familien, og alle er glade. Men en dag – UPS – så begynder Lille Frø at være meget slem. Forestil dig Emil fra Lønneberg på speed X 10. Telefonen bliver bagt i ovnen, tis i skolepsykologens taske og det der er værre.

Det bliver meget alvorligt. Faktisk så alvorligt, at Lille Frø beslutter sig for at drage bort, da han til sidst ikke kan klare mere skældud. Han tager langt langt væk og håber på at finde lidt genopdragelse, så han kan blive til at holde ud.

Hvad der videre hænder, vil jeg ikke afsløre her, kun fortælle, at man bliver rigtig glad til sidst, fordi det bliver klart, at man ikke behøver at være perfekt for at blive elsket. Faktisk kan man blive lidt af en attraktion, hvis man ikke er det.

Jakob Martin Strids tegninger har så meget charme og liv, at man slet ikke kan lade være med at smile til dem. Faktisk synes jeg, at han er helt fantastisk.

Jakob Martin Strid: Lille frø. Gyldendal, 2005. Forside: Jakob Martin Strid.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (8 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.