Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Jacob Weinreich: Mumiens hævn

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Jacob WeinreichUdskriv anmeldelsen • 7. november, 2007

Jacob Weinreich: Mumiens hævnHævn er en ret som nydes bedst kold. Men man skal passe på med forbandelser. Det må Olivers farfar indse, da han vækker en ægyptisk mumie, og får Ægyptens plager med i handlen.Monsterjægerne kommer på overarbejde da Olivers farfar forfølges af en rasende ægyptisk mumie. Hans fjende har vækket den og ved et uheld tilkaldt Ægyptens 7 plager. Derefter forvandler han farfaren til en kæmpe skarabæ!

De unge Monsterjægere er på gyngende grund, og er oppe mod en fjende, som ikke tøver med, at bruge deres svagheder imod dem.

Mumiens hævn er 5. bind i serien om Monsterjægerne og det går i et forrygende tempo over stok og sten. Oliver, Luna, Hakan, Markus og Sofie må kæmpe hårdt og midt i alt spændingen har de også problemer med deres følelser. Sofie er måske vild med Oliver, som helt sikkert er lun på Sofie. Så lun at hans jalousi faktisk distraherer ham, med fatale konsekvenser…

Mumiens hævn er hurtigt læst og det actionfyldte tempo heftigt krydret med kvikke bemærkninger vil bestemt tiltale drengene. De korte kapitler og afsnit gør serien om Monsterjægerne velegnet til den lidt usikre læser og der vil blive sat pris på den hurtigt fremadskridende handling.

Monsterjægerne er glimrende selskab til de unger som elsker Indiana Jones og Mumien. Her vil de få stilen på bogform og det er ikke så ringe endda.

Jacob Weinreich: Mumiens hævn (Monsterjægerne; 5) ; plot og idé: Martin Weinreich & Jacob Weinreich. Borgen, 2007. – 119 sider
Forside: Jacob Weinreich

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.