Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Jacob Weinreich: De slæbende trin

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Jacob WeinreichUdskriv anmeldelsen • 7. november, 2007

Jacob Weinreich: De slæbende trinBrodermord, en uhyggelig herregård og slæbende trin i mørket. Det er bare nogle af de ting Monsterjægerne møder i deres nyeste skræmmende eventyr.Da Oliver ud af det blå vinder en konkurrence og får et ophold på en herregård, er Monsterjægerne klar over at noget stikker under. Og ganske rigtigt snart må de kæmpe for at fange et genfærd som terroriserer herregården og det går ikke stille for sig!

Jacob Weinreich er tilbage i sædvanlig actionpakket og spændende stil. Oliver, Luna Hakan, Markus og Sofie er ved at være hærdede monsterjægere, men alligevel er det et held at de får hjælp af deres nye veninde Amalie. Selvom hun på overfladen er tvær og mut viser hun sig at være meget snarrådig i en snæver vending.

Som i de andre bøger om Monsterjægerne lurer Oliver og Sofie på hinanden. Men som noget nyt er det Sofie som må kæmpe med jalousien .

Som den øvrige serie flyver handlingen afsted og Weinreich får meget spænding trykket ind på et relativt kort sideantal. Det gør bogen velegnet til den usikre læser og til de drenge som elsker actiongys men bestemt ikke er bogfans. De vil nyde at være i selskab med Monsterjægerne i et univers, hvor uhygge og rappe bemærkninger går hånd i hånd.

Jacob Weinreich: De slæbende trin (Monsterjægerne; 6) ; plot og idé: Martin Weinreich & Jacob Weinreich. Borgen, 2007
Forside: Jacob Weinreich

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.