Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Jacob Tingleff: Englejagten

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Jacob Tingleff, Mads ThembergUdskriv anmeldelsen • 30. oktober, 2010

Jagten på engle går ind!

Elias skal sove hos farmor, som er rimelig skør, noget af et vrøvlehoved og har træben. Hun er fuld af sjove ideer og har lige det der skal til for at fjerne Elias’ mareridt.
De laver en drømmefager med en meget speciel fjer i – en englefjer – og hænger den op over Elias’ seng. Da Elias vågner, er intet som før og vi kommer med på et spændende eventyr med onde nisser, arrogante engle og magi i natten.

Jeg læste bogen højt for min datter på 7½ år. Hun synes den var sjov (farmor og de frække nisser), lidt uhyggelig (de onde nisser og deres kamp mod englene) og meget spændende. Så jeg undskylder hermed overfor hendes lærere, vi læste til alt for sent om aftenen, fordi vi liiiige skulle læse et kapitel til.

Det er et magisk univers forfatteren har skabt med nisser på loftet og engle i kirken og Elias’ stamtræ hører vist til de mere specielle af slagsen – for at sige det mildt!

Englejagten er ikke en julebog og den bør ikke læses for alt for sarte børn, men jeg synes den er utrolig underholdende og håber meget Jacob Tingleff vil skrive mere for børn og deres barnlige forældre.

Fantastisk fantasirig, sjov, spændende og lidt uhyggelig bog med meget fine illustrationer af Mads Themborg.

Jacob Tingleff: Englejagten. Høst & søn, 2010.-150 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (10 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.