Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Henrik Einspor: Max Svinepels

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Henrik Einspor, Jon RanheimsæterUdskriv anmeldelsen • 28. august, 2007

Henrik Einspor: Max SvinepelsEn talende kanin, en mutaltgedde og et badekar fuld af slim. Jo, Jack Stump er tilbage mere uheldig end nogensinde!I anden bog om Jack Stump er hans liv ikke blevet lettere. Selvom han nu er detektiv, har han ingen sager haft og pengene er små.
Faktisk så små, at Jack beslutter at fange en mutantgedde for at få mad. Det går dog anderledes, da han redder den talende kanin Max. Han overtaler Jack til at deltage i kæledyrsprogrammet skid eller vind for at vinde en masse penge. Men ikke alt går efter planen og Jack må sande at Max måske ikke er så uskyldig som han ser ud til.

 

“Mit navn er Stump – Jack Stump.
Og for at gøre en lang historie kort:
Jeg er ikke typen, der har været forfulgt af held.”

Jack Stump fortsætter de vanvittige og hyldende morsomme løjer, hvor første bind slap. Hvis man synes Doktor Skræk og de gale var god, vil man elske denne gode fortsættelse. Det usandsynlige eventyr er i samme grafiske stil og igen er Jon Ranheimsæter med på narrestregerne.

Serien om Jack Stump er et sikkert hit hos dregnene på det bibliotek jeg arbejder og det er forståeligt. Historien er sjov og spændende, sproget er let og flydende, kapitlerne korte og det hele går op i en højere enhed som gives lige den tand ekstra af illustrationerne. Det kræver, i mine øjne, en sikker forfatter at skrive så simpelt, uden at fortællingen bliver simpel og kedelig. Godt gået Einspor!

Henrik Einspor: Max Svinepels (Jack Stump; 2) Illustreret af Jon Ranheimsæter. Gyldendal, 2007

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer)
Loading...

3 kommentarer »

  1. jeg hender janne og jeg har laest en bog af dig naemlig “mammuthistorien” ein rigtig god bog:)
    nu skal jeg skrive en lille biografi om dig men jeg kan ikke finde nogen sider hvor der staar mange ting som dit foedsels dato.. ku` du maaske skrive nogle ting om dig, bare om du har familie eller din foedselsdag. jeg ber om:)

  2. Hej Janne,

    Tjek min hjemmeside, måske finder du noget, du kan bruge. Der er også en mailadresse, så du kan skrive direkte til mig.

    VH Henrik Einspor

  3. Hej Henrik, jeg skal skrive en biografi om dig til i morgen. Ville du ikke nok være sød at svare hurtigt? ):