Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Eva Susso: Jeg så ham først

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Eva SussoUdskriv anmeldelsen • 26. juni, 2009

jegsaahamforstSød roman om venskab og den første forelskelse

Da Diana først gang ser Edgar Flemming, ved hun med det samme, at han er den perfekte fyr for hende. Alle de barnlige småforelskelser i skolens andre fyre er glemt. Fra nu handler alting om superlækre Edgar.
Desværre har Dianas bedste veninder, Maja og Nika, også fået øje på Edgar og bestemt, at han er den perfekte fyr for dem!

Tre veninder og en fyr. En situation, der kun kan give problemer. For selv om pigerne aftaler, at venskab er vigtigere end fyre, og laver en aftale om, aldrig at snakke om Edgar på deres pigeaftener, er det umuligt at glemme ham. Pludselig er det svært overhovedet at tale om noget, og hemmeligheder bliver flere og større.

Vil du vide, om venskabet holder, og hvem der får fyren? Så skynd dig at læse denne herlige bog om venskab og kærlighed.

Eva Susso har skrevet flere bøger om piger, venskab og følelser. Jeg så ham først er en lidt banal, men sød, kærlighedshistorie, og man kan nemt spejle sig i pigernes problemer. Foruden den store forelskelse og pigernes drøm om deres første kys handler bogen også om Dianas forældre, som tager alting for alvorligt, Majas usikkerhed og klassekammeraten Tanja, som har det svært hjemme.

På svensk er der kommet 3 bøger om Diana, Maja og Nika. Jeg så ham først er den første på dansk.

Eva Susso: Jeg så ham først. Oversat af Kina Bodenhoff. Gyldendal, 2009, 135 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (6 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. Er der lavet en 2 er