Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Christina Nordstrøm & Kirsten Nordstrøm Hansen: Team Triple 1

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Christina Nordstrøm, Kirsten Nordstrøm HansenUdskriv anmeldelsen • 14. december, 2010

Team Triple er på deres første sag.

Siljes hvalp Bonzo bliver en dag stjålet foran Brugsen. Silje når lige at se, at den bliver kørt væk i en hvid varevogn.

Da Silje går til politiet, tror de ikke på hende. Der er da ingen, der stjæler hunde i Kerteminde, siger de bare og ryster på hovedet. Så Silje må selv finde sin elskede hund.

Sammen med fætteren Frederik og klassekammeraten Amir kommer de på sporet af en bande, der arrangerer hundeslagsmål på en øde gård på Fynshoved. Måske er det dem, der har taget Bonzo? Sammen tager børnene til Fynshoved for at opklare sagen. Her møder de den pensionerede betjent Rasmus og hans rødhårede kæreste Nanna. Modvilligt går han med til at hjælpe dem.

Men er det overhovedet her, de skal lede efter Bonzo?

Team Triple er første del af detektivserien om de tre børn. Den er både spændende og uhyggelig på de rigtige steder. Det var lige, før jeg begyndte at bide negle. Bare tanken om, at hunde bliver stjålet ved Brugsen, får det til at gyse i mig.

Børnene er måske en umage gruppe, men det er det, der gør dem så gode. De har hver deres styrker og svagheder. Team Triple får mig til at mindes Enid Blytons De 5-bøger, som jeg slugte som barn. Det er top underholdning.

Forfatterparret har skrevet flere bøger for børn. Blandt andet hesteserien Firkløveret. Du kan læse meget mere om dem her.

Team Triple 1, skrevet af Christina Nordstrøm og Kirsten Nordstrøm Hansen. Forlaget Facet 2010. 158 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.