Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Christina Hesselholdt & Tine Modeweg-Hansen: Den grådige skarv

Emner: , • Se alle anmeldelser af: Christina Hesselholdt, Tine Modeweg-HansenUdskriv anmeldelsen • 20. maj, 2007

Christina Hesselholdt: Den grådige skarvUdtryksfuld, spændende, sjov og lidt klam billedbog om dyr og mennesker.

Tine Modeweg-Hansen har skabt de meget charmerende illustationer til denne billedbog – og det er rigtig dejligt. Det er meget udtryk i alle figurerne, både dyr og mennesker. Der er hverken for meget eller for lidt af noget.

Historien handler om pigen Amalie og hendes familie og deres fortov. Det fortov, hvor der pludseligt en dag ligger noget vådt og slasket. Det er en ål. En død ål. Hvordan ålen er havnet der er jo noget mystisk, men heldigvis der er heldigvis vidner til sagen.. Det viser sig at en fugl har tabt den. En fugl som havde taget munden for fuld, og slugt den kæmpe ål. Den blev dog nødt til at gylpe op igen, og i frustation og fortumlethed, går den ind på den nærmeste bodega for at komme sig og få lidt fred og ro. Men der kan den jo ikke blive, så der hidkaldes en dyreambulance.

Hvordan det hele ender vil jeg ikke afsløre, men alle de implicerede lærer noget nyt om dyr – og alle får en oplevelse – og det gør læseren også. Rigtig god fornøjelse!

Christina Hesselholdt: Den grådige skarv. Illustreret af Tine Modeweg-Hansen. Høst & Søn, 2007. Forside: Tine Modweg-Hansen

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.