Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cecily von Ziegesar: Gossip Girl 4 – Fordi jeg fortjener det

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Cecily von ZiegesarUdskriv anmeldelsen • 6. februar, 2009

gossipgirl4College, Valentinsdag og NY Fashion Week – de rige og smukkes kalendere er fuldt booket.

Tiden nærmer sig, hvor hovedpersonerne i Gossip girl må sige farvel til velkendte steder og gamle venner. Snart rejser de fleste på college, men inden da er der to meget vigtige begivenheder at se frem til: Valentinsdag og New York Fashion Week.

Fremtiden trækker venner og elskende i forskellig retning. Serena bliver selvfølgelig midtpunkt, da hun får hovedrollen i en ung, hip designers modeshow. Dan har fået udgivet et digt i avisen og er endelig ved at få foden indenfor i forlagsbranchen, og Vanessas film bliver udvalgt til at danne rammen om et eksperimenterende show i modeugen. Og Blair kæmper stadig for at sikre sig sin plads på Yale, men hendes romantiske fascination af Audrey Hepburn blander sig lidt for meget med virkeligheden. Som altid handler det om status – hvem bliver et hit, hvem flopper, og hvor langt er man villig til at gå for at opfylde sine drømme?

Dette 4. bind i serien om Gossip Girl er skrevet over samme skabelon som de øvrige i serien. Personerne er meget flade, og som læser får man aldrig lov til at lære dem at kende. Når det alligevel er ganske god underholdning, skyldes det, at ens forventninger ikke er højere. Gossip Girl læses som let, underholdende trivi-litteratur, og det er præcis, hvad man får.

Cecily von Ziegesar: Fordi jeg fortjener det (Gossip girl ; vol. 4). Oversat af Louise Urth Olsen. Carlsen, 2008, 239 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.