Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cecily von Ziegesar : Gossip girl 3 – Jeg vil bare ha’ – det hele

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Cecily von ZiegesarUdskriv anmeldelsen • 23. januar, 2009

gossipgirl3Så er der dømt gossip igen.

Det er juletid i New York og det er endnu engang tid til at gøre status hos de rige, unge og smukke. De fleste har travlt med eksamener, de vigtige collegesamtaler for at opnå tidlig optagelse er overstået, men der er ikke tid til at hvile på laurbærbladene, for fremtiden er stadig usikker.
Nogle er sikre på, at de er blevet optaget, og tager på juleferie med god samvittighed. Blair og Serena har lagt deres uvenskab bag sig og er nu bedste venner. De holder juleferie på St. Barts, hvor de fester sammen med Blairs stedbror Aaron og Serenas nyeste flamme, popstjernen Flow. Pothovedet Nate er kæreste med den yngre Jenny, de nyder ferien og hinanden i Central Park, men Nate har lidt svært ved at glemme ekskæresten Blair.
Der er også romantik mellem den spirende digter Dan og filmskaberen Vanessa. Deres forhold udvikler sig, indtil Vanessa tilfældigt fanger en intim situation med sit kamera. Filmklippet udløser en kædereaktion, da en afsløring er skyld i et skænderi, som giver hjertekvaler, men som også åbner døren for nye, uventede muligheder.

Gossip Girl en slags Sex in the City for teenagere. Der er masser af typer i bogens persongalleri og et væld af genkendelige ungdomsproblemer. Romanen er skrevet i en frisk, ung og nutid tone, blot skal man vende sig til, at handlingen hele tiden bliver afbrudt af designernavne, når de unges påklædning skal beskrives.
Bogen er hverken uforglemmelig eller tankevækkende, men det gør ikke noget, for den er sød og underholdende. Og den er skruet sammen, så man får lyst til at læse videre, og det er godt, for der er 13 bøger i serien – og Gossip Girl har helt sikkert flere sladderhistorier i ærmet, og der er masser af skandaler, der endnu ikke har set dagens lys.

Cecily von Ziegesar : Jeg vil bare ha’ – det hele (Gossip girl ; 3). Oversat af Louise Urth Olsen. Carlsen, 2008, 220 sider.

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. Jeg er vild med Gossip girl!