Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cathy Hopkins: Fyre og flammer – Single for en sommer

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Cathy HopkinsUdskriv anmeldelsen • 15. januar, 2006

Cathy Hopkins: Single for en sommerLucy’s sommerplaner: være sammen med vennerne og finde en sød kæreste. Men hvor meget skal man ofre for at få en kæreste? – er det bedre at date en frø end være singleprinsesse på slottet!

Dette er femte del i serien om de fire veninder TJ, Izzie, Lucy og Nesta. I de fire foregående har fortælleren skiftet mellem de fire piger og i dette femte bind ser vi igen teenagelivet fra Lucys synsvinkel.

Pigerne har sidste skoledag og en lang og dejlig sommer står for døren. Men hvad skal de egentlig lave? Lucy planlægger at være sammen med de tre andre piger, men TJ har Steve, Izzie har Ben og Nesta har Simon. For første gang irriterer det Lucy at være den eneste single, og hun overvejer at give Tony, som har jagtet hende hele året, en chance.

Men planer går ikke altid som det skal; Tony har pludselig fået en anden kæreste, og nedtrykt tager Lucy med Izzie på et helseophold. Her møder hun Daniel, som lader til at være helt perfekt. Han ser godt ud og deler Lucys interesse for mode.

I starten er det helt perfekt, Daniel og Lucy laver alt muligt sjov sammen, men efterhånden opdager Lucy, at Daniel ikke er helt som perfekt, som hun troede. Alting skal foregå efter Daniels hoved, og selvom det irriterer Lucy, finder hun sig i det. Hun er jo så glad for at have en kæreste og gider ikke være single og udenfor. Men skal man virkelig have en kæreste for enhver pris??

Jeg må indrømme at Fyre og Flammer serien har overrasket mig. Det er trivi-litteratur med stort T, og jeg forventede faktisk at historien ved bind fem var ved at blive lidt for tynd. Handlingen kredser da også stadig omkring drenge og venskab, men bøgerne glider let ned, og man er godt underholdt undervejs.

Cathy Hopkins: Fyre og flammer – Single for en sommer (Fyre og flammer: 5).  Oversat af Astrid Heise-Fjeldgren. Gyldendal, 2006. Forside: Sisterbrandt

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (3 stemmer)
Loading...

2 kommentarer »

  1. Synes det er godt at man har bøger til de unge, som virkelig ikke har styr på deres liv. Det er nogle gode bøger. Og jeg har læst alle bind. – Jeg er fulsændig enig med Louise.. ;D

  2. jeg syntes det er rigtig godt!

    men kan du ikke også skrive hvad der sker i slutningen? 😀