Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og kosmiske kys

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Cathy HopkinsUdskriv anmeldelsen • 11. maj, 2005

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og kosmiske kysDa Izzie forelsker sig i Mark er hun i den syvende himmel. Men noget er galt for hvorfor ringer han ikke?? Anden del i ny serie om veninderne Lucy, Izzie og Nesta. Denne gang følger vi Izzie og hendes kvaler med kærligheden og teenage-livet. Izzie er en anderledes pige som interesserer sig for musik, horoskoper og tarotkort. Hun er træt af sin alvorlige og ordentlige familie og gør oprør ved at farve håret grønt og blive vegetar.
Når Lucy og Nessa snakker om fyre, føler Izzie sig udenfor, for hun har aldrig rigtig været forelsket. Men da hun møder Mark, ændrer det sig. Izzie bliver med det samme vildt forelsket og kan slet ikke vente, til han ringer. Faktisk er hun så optaget af at vente på Marks opringning, at hun ikke tør lave andet, og derfor aldrig har tid til Lucy og Nessa. Efter mange dages venten ved telefonen har Izzie stadig ikke hørt noget, og hun begynder at forestille sig det værste; Måske er han blevet kørt over? Måske har hans mor vasket bukserne med telefonnummeret i lommen? måske, måske, måske!

Da Izzie så småt har opgivet håbet, møder hun tilfældigt Mark i byen, og så er alt igen rosenrødt. Lige som sidste gang lover han at ringe og lige som sidste gang, må Izzie vente forgæves ved telefonen. Til sidst opgiver Izzie tanken om Mark og tager til skolefesten sammen med Lucy og Nessa. Til festen dukker Mark op, men skal Izzie give ham endnu en chance? Er han besværet værd?

Ligesom første del er dette en rigtig pigebog. Stilen er enkel og underholdende. De fleste teenagere (og andre!) kender til bogens tema/emne. Ringer han mon? Kan jeg tage initiativ og ringe til ham eller får det mig til at virke desperat? Men bogen handler også om at glemme sig selv og sine veninder, når der kommer en fyr i billedet.

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og kosmiske kys. Oversat af Astrid Heise-Fjeldgren
Gyldendal, 2005
Forside: Sabine Brandt – Grafisk tegnestue. Originaltitel: Mates, dates and cosmic kisses

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (7 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.