Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og forbudte fristelser

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Cathy HopkinsUdskriv anmeldelsen • 24. februar, 2007

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og forbudte fristelserTJ er forelsket – desværre i en anden piges kæreste

TJ har mødt den perfekte fyr. Han er sød, sjov og venlig. Han ser godt ud og han interesserer sig for de samme ting som TJ. Men selvom TJ har mødt drømmefyren, er hun ikke lykkelig, hun er nemlig faldet for Nestas kæreste Luke.

Da TJ og Luke skal arbejde sammen på et skoleprojekt kommer de til at tilbringe meget tid sammen. Hver gang de er sammen opdager TJ nye gode sider hos Luke, og hun bliver mere og mere forelsket.

Hun ved selvfølgelig godt, at hun ikke kan afsløre sine følelser, hverken til Luke eller til veninderne. Luke er jo Nestas kæreste og ABSOLUT forbudt område. Alligevel er det svært for TJ, især fordi det faktisk virker som om Luke også er interesseret i hende.

“Forbudte fristelser” handler om forhold – både forholdet til fyrene men også til veninderne. Forhold er vigtige men ikke altid nemme. Der er mange følelser indblandet, og TJ kæmper med mange af dem, da hun må vælge mellem fyren, veninderne og i sidste ende sig selv. Skal hun satse på ægte kærlighed og kan hun overhovedet blive lykkelig på andres bekostning?

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og forbudte fristelser, 8. bind i serien Fyre og Flammer. Oversat af Astrid Heise-Fjeldgren. Gyldendal, 2006. Forside: Sisterbrandt 

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.