Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og en flirt i Firenze

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Cathy HopkinsUdskriv anmeldelsen • 23. februar, 2007

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og en flirt i FirenzeLucy og Tony er vilde med hinanden, men de kan ikke finde ud af at være kærester. Skal Lucy satse på den søde Teddy i stedet for?

Lucy og Tony har længe haft et frem og tilbage forhold. De er vilde med hinanden og efter en masse op- og nedture, er de efterhånden blevet et rigtigt par.
Men Tony er ældre og klar til at gøre deres forhold mere alvorligt, hvilket betyder at flytte forholdet fra stuen til soveværelset.
Lucy er ikke klar til at have sex og efter endnu en diskussion beslutter de at holde pause.

Lucy er nedtrykt, men det hjælper lidt på humøret, da Lucy og veninderne skal på studietur til Firenze.
I Firenze hygger pigerne sig med is, shopping og sightseeing, men der bliver selvfølgelig også tid til at kigge lidt på fyrene. Lucy møder amerikanske Teddy, som er en rigtig gentleman og som behandler hende som en prinsesse.
Lucy nyder at blive forkælet, og hun hygger sig med Teddy men kan en ferieflirt i Firenze få Lucy til at glemme Tony.

Handlingen i Fyre og Flamme serien er enkel, men bøgerne er velskrevne og pigerne virker ægte og interessante. Lucys historie er en lille smule anderledes end de andre pigers. Lucy mødte Tony i den første bog i serien, og mens Izzie, TJ og Nesta har haft forskellige kærester, har bøgerne om Lucy handlet om udviklingen i hendes forhold til Tony.

Efter at have læst 9 bøger i serien kan det efterhånden svært at finde på noget nyt at sige. Så lad mig gøre det kort; Fyre og Flammer er en god serie om kærlighed og venskab for piger fra 12 år

Cathy Hopkins: Fyre og Flammer og en flirt i Firenze. Oversat af Astrid Heise-Fjeldgren. Gyldendal, 2006. Forside: Sisterbrandt 

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer)
Loading...

Én kommentar »

  1. hej jeg syntes fyre og flammer er verdens bedste serie jeg læser dem om og om og om og om igen hele tiden