Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Caroline Ørsum: Sporene ender

Emner: , , , , , • Se alle anmeldelser af: Caroline ØrsumUdskriv anmeldelsen • 21. april, 2010

Vellykket afslutning på sprød dansk krimiserie

Det har været to pænt dramatiske år for kammeraterne Liv, Nick og Mateus. Det startede med, at deres ven Jonathan forsvandt, og sporene efter ham pegede i mange retninger og viklede de tre ind i forskellige dramatiske affærer. Nu spidser tingene til. Liv finder tilfældigt Jonathans notesbog, som rummer et væsentligt spor, og en ny spiller kommer på banen, den velhavende Jack, som tydeligvis sidder med et par brikker til puslespillet. Det afsløres også, hvem der gemmer sig bag den mystiske facebookprofil Ikaros.
Alt falder plads, men intet kan blive, som det var.

Nye læsere kan ikke starte her. Dette sjette og afsluttende bind i krimiserien GENSTART samler effektivt trådene for det virvar af de dramatiske begivenheder og den følelsesmæssig tumult, hovedpersonerne har været igennem. Caroline Ørsum får behændigt alle godt og troværdigt i mål. Jeg var faktisk helt lettet, da sidste side var vendt.

Genren er som sagt krimi, men en forfriskende og sprød en af slagsen, der er tilpas krydret med teenage-tematikker og aktuel politik. Det er underholdning, der fungerer, og især pga. den dynamik, det er lykkedes at komponere med tre forfatterstemmer.

Caroline Ørsum: Sporene ender (GENSTART; 6) Høst & søn, 2010.- 160 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (5 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.