Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Benni Bødker: Projekt Kerberos 1 + 2

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Benni BødkerUdskriv anmeldelsen • 13. juli, 2010

Ny sci-fi-serie kommer godt fra start.

Det er Benni Bødker, der har skrevet Projekt Keberos. Du ved ham med Nattens børn. I Projekt Keberos er der bare ingen vampyrer. Til gengæld er der farlige soldater og endnu farligere bander.
Da Fumi en dag skyder genvej hjem gennem Skyggebyen, ændres hans liv. Han hopper lige i en fælde og får sin elskede PDA stjålet af en børnebande. Han er rasende og irriteret. Mest på sig selv. For går man gennem Skyggebyen, beder man nærmest om at blive overfaldet eller bestjålet.
I skyggebyen opdager han, at nogle af de andre børn har samme tatovering som han selv i nakken. Den forestiller en trehovedet hund.
Han er en af dem. En del af Projekt Keberos. En ulykke på et hemmeligt laboratorium får konsekvenser for 12 børn. De fødes med specielle evner, som mange ønsker at udnytte.
Da han beskidt og forpustet kommer op til oververdenen igen, finder han sine forældre livløse. Og en dreng i hans tøj? Nogen jager ham, men han ved ikke hvem.
Fumi må flygte for at overleve. Og der er kun et sted at flygte hen. Skyggebyen…

Projekt Keberos 1 + 2 er spændende lige fra starten.
Benni Bødker har skabt en troværdig verden, hvor man er glad for, at man ikke er selv. Alligevel har man lyst til at følges med Fumi.

Serien er inspireret af japanske mangategneserier. Niels Bach har illustreret i sort/hvid. Billederne er stemningsfulde og detaljerede.
Der er planlagt seks bind i serien. De to næste udkommer til efteråret.

Benni Bødker spytter bøger ud i en rasende fart. Måske har du læst nogen af dem: Nattens Børn, Besættelse og I herrens navn.
Læs meget mere om forfatteren på hans hjemmeside.

Projekt Kerberos. Bind 1. Skyggebyen. Bind 2: Yakuzaen. Skrevet af Benni Bødker. Illustreret af Biels Bach. Gyldendal 2010. 80 sider. Kr. 99,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.