Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Benni Bødker: Jagten på den hemmelige bog

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Allan Haverholm, Benni BødkerUdskriv anmeldelsen • 5. marts, 2010

En bog i bogen… i bogen… i bogen…

Helle må blive på kostskolen mens alle andre er på efterårsferie. Selv forældrene er bare taget på ferie uden hende. For hun har har brækket benet, og kan jo ikke stå på ski. Øv hvor kedeligt!

Pedellen på skolen er skummel. Og så kan han ikke fordrage børn. Ved et tilfælde (for hun udspionerer ham i hvertfald ikke!) opdager hun hans hemmelighed. Pedellen kan ved hjælp af særlig magisk teknik hoppe ind og ud af alle mulige historier.

Og vupti! Så er hun i fremmede og farlige verdenener. Lige fra det antikke Troja til bunden af vedenshavene. Hum må finde pedellen. Må hjem. Hele tiden er den mystiske professor Steiner lige i hælene på hende. Hvad vil han og hvad går det hele egentlig ud på?

Benni Bødker kan sine klassikere. Og han elsker dem. Det ses tydeligt når han sender Helle ind i de store fortællinger. Jagten på den hemmelige bog er spændende og medrivende. Bødker skriver derudaf og så er det bare om at følge med.

Jeg kommer til at tænke på Mary Pope Osbornes serie om Det magiske hus i træet, hvor hovedpersonerne også springer ud og ind af historien.

Jagten på den hemmelige bog er let at læse.

Benni Bødker er en aktiv forfatter og har skrevet flere bøger for børn og unge. Måske kender du serien om Nattens børn eller eller bogen Besættelse.

Læs mere om forfatteren her

Benni Bødker: Jagten på den hemmelige bog. Illustrationer af Allan Haverholm, Forlaget Farenheit 2007. -80 sider. Kr. 149,95

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.