Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Astrid Lindgren: Peter og Petra begynder i skole

Emner: , , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Astrid Lindgren, Kristina DigmanUdskriv anmeldelsen • 13. februar, 2008

Astrid Lindgren: Peter og Petra begynder i skolePå en helt almindelig dag banker det på døren til klasseværelset hvor Gunnar sidder. Udenfor står to bitte små personer, som gerne vil gå i skole.

Selvom Petra og Peter ikke er større end dukker, er alle glade for at have dem i klassen, der bliver hurtigt lavet et par små stole og pulte, og når Petra og Peter skal læse, får de lov til at stå midt i Gunnars bog.

De tre bliver straks gode venner. Gunnar besøger Peter og Petra, han får lov til at kigge ind i deres lille hus i parken og de tre venner skøjter sammen på den frosne sø. De er en umage trio, men selvom de er meget forskellige, kan de sagtens være bedste venner.

Det er en enkel og varm historie om venskab. Som det så ofte er tilfældet ved Astrid Lindgrens tekster, er det Kina Bodenhoff der har oversat. Hun gør det godt og yder Astrid Lindgrens finurlige og vidunderlige historier stor respekt. Det er en sød, tidløs og helstøbt billedbog med charmerende illustrationer af Kristina Digman.

Peter og Petra begynder i skole / tekst Astrid Lindgren ; illustrationer Kristina Digman ; oversat fra svensk … af Kina Bodenhoff. – 1. udgave, 1. oplag. – [Kbh.] : Gyldendal, 2007. – [28] sider : ill. i farver. Pris: kr. 129,00
Forside: Kristina Digman

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Bliv den første til at stemme)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.