Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Annika Holm: Andre planer

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Annika HolmUdskriv anmeldelsen • 8. september, 2009

andreplanerSød og fin fortælling om kærlighed og alt det der.

Hilda skal være i sommerhus hele ferien sammen med mor. På landet. Gab hvor kedeligt. Der er jo absolut ingenting at lave. Hilda er sur. Alle vennerne er hjemme i Stockholm.
Som om det ikke var slemt nok, så kommer sommernaboerne også. Med deres nørdede søn Jon. Mor skal i hvertfald ikke tro, Hilda gider være sammen med ham. De er jo ikke børn mere. Eller han er, for alle ved jo, at drenge er meget mere umodne end piger. Og så har han mærkelige fortænder.
Men da Jon dukker op, ligner han slet ikke den Jon, hun husker. Han er høj og så pæn, at hun rødmer.
Sommeren bliver ikke, som hun havde troet. Den bliver meget bedre. Men ikke helt ukompliceret. Nye følelser dukker op i Hildas krop, og det er meget forvirrende. Det gør det ikke nemmere, at Linn synes, Jon er en taber. Hun er ældre og må jo vide det. Eller hvad…?

Pludselig blev hun enormt glad. Hun smilede og rødmede på en gang. Kunne ikke styre sig. Latteren bestemte selv. Liljekonvallerne faldt ud af hendes hånd, kinderne brændte. Hvorfor havde hun taget en gammel T-shirt på i stedet for den nye sorte? Skulle hun løbe ind og skifte?
“Hej Hilda,” sagde Jon og blev ved med at smile.
“Hej Jon,” sagde Hilda og blev ved med at rødme.

Andre planer er en rigtig sommerferiebog. Jeg kan godt lide Annika Holms måde at skrive på. Lige ud et godt stykke vej, og så svinger hun til højre, når man tror, hun vil svinge til venstre. Det er en fin lille bog på bare 111 små sider og af den slags, man sluger i en mundfuld.

Annika Holm har også skrevet serien Veninder.

Andre planer, skrevet af Annika Holm. Oversat fra svensk af Katja Hein. Gyldendal 2004. 111 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.