Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Annette Herzog: Drenge, rod og røde ører

Emner: , , , , , , • Se alle anmeldelser af: Annette HerzogUdskriv anmeldelsen • 14. november, 2010

Håbløse forældre, søde fyre og lede veninder.

Der er rod i Emmas liv. Hendes forældre er flyttet fra hinanden. Hun er kæreste med Fardin, men det er faktisk lidt svært for hvad laver man egentlig, når man er kærester. Emmas bedste venner er Ida og Jessica. Men nu er det blevet aftalt at Fardin skal spille trommer i Idas kælder og pludselig er de to meget sammen. Uden Emma. Måske kan Fardin bedre lide Ida nu?
Emma bliver arrig. På Ida og Fardin. På mor og far og hele verden!

Emma bliver inviteret til fest hos klassens festpige Cecilia. Uden Ida og Jessica og helt bestemt uden Fardin. Tør hun satse på Cecilias venskab og tage med til festen? Alting bliver så underligt mellem Emma og de gamle venner. De skændes og pludselig er Emma til Cecilias fest. Der møder hun Simon som er ældre og lækker og helt anderledes end Fardin.

Problematikken er velkendt: usikkerhed og ballade med veninderne og kæresten. Drømmen om at græsset er grønnere på den anden side, at den næste fyr og de mere populære piger gør livet mere spændende. Det er sjældent tilfældet, men det ved man jo ikke og derfor skal det afprøves. Drenge, rod og røde ører er både alvorlig og underholdende. Piger fra 10 – 13 år vil helt sikkert holde af Emma, der bare er en helt almindelig teenager, som balancerer på linjen mellem barn og voksen.

Drenge, rod og røde ører er en selvstændig fortsættelse af Drenge, lus og løse tænder

Annette Herzog: Drenge, rod og røde ører. Omslag: Alette Bertelsen. Høst og Søn, 2010. -184 sider

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (4 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.