Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Anne-Grethe Dahms: Pigen i bilen

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Anne Grethe Dahms, Mads ThembergUdskriv anmeldelsen • 28. august, 2007

Anne-Grethe Dahms: Pigen i bilenDa Karen vågner forslået op i en grøft kan hun intet huske. Men en bil leder efter hende og Karen fornemmer den ikke vil hende noget godt. Snart er hun på flugt gennem den nattemørke skov.Karen vågner i en grøft med hukommelsestab, men ved instinktivt at bilen som leder efter hende ikke vil hende noget godt.

Efter en angstfyldt nat i skoven sover Karen i en stald med nogle heste, men opdager hun er kommet fra asken til ilden. Hendes forfølger har nemlig stjålet de smukke heste og Karen tager en hurtig beslutning. Hun stjæler dem tilbage. Men kan hun få hjælp til sig selv og hestene før det er for sent?

Pigen i bilen er både medrivende og spændende. Jeg hastede igennem siderne for at få svar på alle spørgsmålene. Hvem er Karen og hvorfor bliver hun forfulgt?

Karen er en god blanding af sårbar, bange pige og stærk, selvstændig heltinde som bestemt ikke er bange for ansvar.

Forfatteren Anne-Grethe Dahms har spundet et fascinerende og fængslende plot sammen til de børn som nyder mysterier og spænding. Historien understøttes på formen vis af Mads Thembergs sort hvide stregtegninger. De formår at fange og forstærke stemningen i bogen. Alt i alt en solid, letlæst og velskrevet bog til de 8-11 årige som bestemt ikke bliver skuffet.

Anne-Grethe Dahms: Pigen i bilen. Illustreret af Mads Themberg. Forum, 2007
Forside: Mads Themberg

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.