Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Ann Brashares: Piger i jeans – den anden sommer

Emner: , , , • Se alle anmeldelser af: Ann BrasharesUdskriv anmeldelsen • 16. september, 2005

Ann Brashares: Piger i jeans - den anden sommerEt år er gået siden septembersøstrene holdt deres første sommer hver for sig, åndeligt forbundet af de magiske jeans. Sommeren står igen for døren og pigerne har igen lagt planer hver for sig.

Tibby skal tilbringe sommeren på en filmskole. Officielt tager Tibby af sted, fordi hun elsker film, men Tibby har også en anden grund til at tage væk. Sidste sommer døde veninden Bailey, og Tibby har brug for at komme væk fra minderne.

Carmen bliver hjemme for at arbejde. Det er en spændende sommer for Carmen, hun har sin første rigtige date. Problemet er, at hun har svært ved at koncentrere sig om sin egen date, fordi hendes mor pludselig fjanter omkring som en teenager. Nu har Carmen lige vænnet sig til faderens nye familie og så får hendes mor pludselig en kæreste!

Også Lena bruger sommeren på at arbejde, men en stor del af tiden går også med at savne Kostos, som hun mødte i Grækenland. Lena og Kostos har slået op pga. den store afstand, så hvorfor kan Lena ikke glemme ham. Lenas sommer bliver ulykkelig, men hendes oplevelser bringer hende på forunderlig vis tættere på sin mor.

Bee har haft et omtumlet år og opfører sig selvdestruktivt. Hun tager af sted for at lære sin bedstemor at kende. De har ikke haft kontakt siden Bee’s mor døde, og i starten opsøger Bee sin mormor uden at fortælle, hvem hun er. Mødet med mormoren og barndomsminderne får stor betydning for Bee som endnu engang tager sit liv op til revision.

Denne anden del fortsætter glimrende historien om septemberpigerne og deres kvaler med familien og kærligheden.

Ann Brashares: Piger i jeans – den anden sommer (Piger i jeans: 2). Oversat af Bjarne Dalsgaard Svendsen. Carlsen, 2004. Forside: ? 

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.