Fortællingen.dk

– der findes i hvert fald 1423 gode bøger!

Anders Lund Madsen & Signe Lindkvist: Blod, tis og tårer – historier om kroppen

Emner: , , , , • Se alle anmeldelser af: Anders Lund Madsen, Signe LindkvistUdskriv anmeldelsen • 27. december, 2006

Madsen og Lindkvist: Blod, tis og tårerAnders Lund Madsen og Signe Lindkvist har lavet en skæv og finurlig bog om alle kroppens væsker.

Anders Lund Madsen og Signe Lindkvist har i flere år lavet fjernsyn for børn (og voksne!). De har deres helt egen skæve og kringlede måde at opleve verden på og træder man indenfor i deres univers, er man næsten sikker på at få en mærkelig og underholdende oplevelse. At besøge Anders og Signe på Kirsebærvænget i Blod, Tis og Tårer er da heller ingen undtagelse.

Anders og Signe er bedste venner og gennem deres oplevelser og mødet med de andre beboere på Kirsebærvænget, får vi en masse at vide om kroppen og dens funktioner.

Det er ikke småting Anders og Signe kommer ud for. Hør f.eks. om den gang Anders lignede bacon i hovedet, da han vågnede, eller hvad der skete den dag, han fik en yoyo i munden. Du får også at vide, om det er farligt at tisse grønt, og endelig løses mysteriet om, hvor mange svesker Signe skal spise før mors guldring (som ligger i Signes mave) kommer ud i den anden ende.
Signe og Anders får også tid til at undersøge, hvad der sker med naboen Sophus Emils krop, da han kører galt på sin havetraktor.

Signe og Anders kommer omkring mange at kroppens mysterier. De får god hjælp af den flinke hippielæge Mikael med K, som altid har tid til at svare på deres spørgsmål.

Blod, tis og tårer er en finurlig og tosset bog fuld af skæve, sære historier om kroppen. Den kan ikke bruges som fagbog, men er en skæg og anderledes bog til oplæsning hvis ulækre historier nok især vil hitte hos drenge fra 6 år.

Troels Carlsen har illustreret med sjove, fantasifulde og skruptossede tegninger, som passer perfekt til historierne.

Anders Lund Madsen & Signe Lindkvist: Blod, tis og tårer – historier om kroppen. Politikens forlag, 2006. Forside: Troels Carlsen

Hvad synes du om bogen? Giv stjerner eller skriv en kommentar.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 stemmer)
Loading...

Der er lukket for kommentarer.